(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Twee weken, zo lang staan de Mega planten van Master Kroblo inmiddels alweer in de bloei. Dat wil zeggen onder 12 uur licht en 12 uur donker per dag. Toppen zijn er nog niet, maar ook die zullen niet lang op zich laten wachten. 

Hallo cannabisliefhebbers! Mijn Mega planten staan, sinds ik ze twee weken geleden op 12/12 heb gezet, in grote 11 liter potten waarin ze ook zullen blijven tot ze klaar zijn voor de oogst. Ze hebben de afgelopen veertien dagen ook geen water gehad. Bij het overpotten geef ik ze altijd goed water, dan dek ik de potten af met wat folie om uitdroging te voorkomen en wacht ik zo’n twee weken met water geven. Hierdoor gaan wortels zelf op zoek naar water en groeien ze lekker snel.

Mega week 3

Pas gisteren heb ik de folies eraf gehaald en hebben ze voor het eerst weer wat te drinken gehad, gewoon kraanwater. Ik heb geluk want het water dat hier uit de kraan komt heeft een pH waarde van 5,8, dus daar gaat geen druppel pH-min bij. Ik gebruik Batmix, dat is een voorbemest aardemengsel van Plagron dus is voeden op dit moment ook niet nodig. Het enige wat ik aan het water heb toegevoegd is een beetje Rhizotonic, de wortelstimulator van Canna. Daarmee krijgen mijn planten een mooi en gezond wortelstelsel.

Bloei

Waarneembare bloei is bij zaadplanten meestal pas na de vierde bloeiweek, dit is bij stekken eerder, maar evengoed zullen deze dames na een week of 8 vanaf nu klaar zijn voor de oogst.

Volgende week hoop ik dat ze nog een keer zo groot zijn als nu. Tot dan, keep it organic!
Master Kroblo

(advertentie)