(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zo’n vier weken geleden gingen de Mega zaden van Master Kroblo de grond in. En drie weken geleden ging het licht op 12/12. De dames zien er mooi donkergroen van kleur uit en hebben dikke stammen, dan zijn ze straks tenminste goed in staat om het enorme gewicht van de Mega toppen te dragen… 

Hallo mede cannabisliefhebbers, hier is weer een nieuwe update vanuit mijn tentje. Zoals in het intro staat, staan mijn Mega planten nu inderdaad al drie weken op een 12/12 lichtregime. Desondanks heb ik helaas nog geen toppen kunnen spotten. Wel schieten de jongedames als een dolle de lucht in nu.

Dikke stammen

Niet alleen schieten de planten nu als een dolle de lucht in, ook worden de stammen enorm dik. En dikke stammen betekend meestal een dikke oogst. Ik heb in het verleden vaak gezien dat hoe dikker de stammen aan een plant worden, hoe meer wiet ze later zullen oogsten. Dat beloofd wat voor deze planten!

mega week 4

De Batmix waar de planten in staan bevat nog voldoende voeding dus geef ik ze op dit moment nog steeds gewoon kraanwater. De pH waarde is hier prima dus ik hoef het verder ook niet af te zuren. Dat is makkelijk. Wel krijgen de dames wekelijks een douche, dit doe ik met een gietertje en daar genieten ze heerlijk van.

Tot volgende week, hopelijk kan ik jullie dan de eerste megatoppen laten zien…

Master Kroblo, keep it organic.

(advertenties)