(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

24 Uur aan één stuk door feesten in Berlijn, terug naar de thuisbasis in Eindhoven voor Reggae Sundance, nagenieten met liefst 2 aftermovies van Cannabis Bevrijdingsdag en plannen maken voor een heuse BuitenWietFilm en de tweede editie van de HomeGrown Cup, dat kan maar één ding betekenen. Precies! Mauro van The Stoned Society heeft zojuist zijn vakantiecolumn ingediend.

Eigenlijk hoefde ik in verband met de vakantie geen column aan te leveren maar ik kreeg gelukkig te horen dat het wel degelijk mogelijk was. Gelukkig, omdat er toch best wel wat te melden is in deze zomer periode. Zelf ben ik eigenlijk nog maar net terug van een impulsief (lang) weekendje Berlijn, toch wel de drugs hoofdstad van Europa.

De VOC-stand op Reggae Sundance 2014. Foto: Derrick Bergman, Gonzo Media

De VOC-stand op Reggae Sundance 2014. Foto: Derrick Bergman, Gonzo Media

BerlijnReggae Sundance

Waar Amsterdam en Barcelona aardig hun best doen op het wiet gebied, is Berlijn toch (met haar 24 uurs feesten die vrijwel iedere dag plaatsvinden) de bestemming bij uitstek voor iedereen die van feesten houd en niet vies is van geestverruimende middelen. Om onze ervaring samen te vatten: het was mdmazing 🙂 En dat eigenlijk maar een paar weken voordat de Hanfparade plaatsvind, die ik na vorig jaar te hebben bijgewoond dit jaar zal inruilen voor Reggae Sundance.

Na een intermezzo van een jaar keert Reggae Sundance dit jaar namelijk weer terug naar Eindhoven. Zelf zal ik er op 13 augustus de VOC-stand bemannen dus mocht je er ook zijn; kom gerust een praatje maken en/of een jointje delen!

2 aftermovies CBD

Om in de festivalsferen te blijven, kan ik ook het heugelijke nieuws melden dat er niet één, maar twee aftermovies van Cannabis Bevrijdingsdag gepubliceerd zijn deze week. Namelijk door WeedMaps en Amsterdam Genetics, de beide video’s zijn bijzonder gelikt en goed gelukt kan ik wel zeggen!

Met de officiele aftermovie door WeedMaps van Cannabis Bevrijdingsdag hebben we er tevens voor gekozen direct de negende editie aan te kondigen op 11 juni 2017, hier zelfs al te vinden als Facebook evenement.

BuitenWietFilm

Als je mijn vorige column hebt gelezen zul je je misschien kunnen herinneren dat ik met het idee voor een BuitenWietFilm rondliep. Helaas heb ik van een geschikte Eindhovense locatie te horen gekregen dat ze niet geïnteresseerd zijn omdat ‘een dergelijk concept niet binnen ons programma valt’. Een reactie die de verwachting volgt, maar uiteraard wel jammer. En flauw bovendien. Het betekent overigens niet dat ik opgeef, er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om het in eigen beheer in het zuiden des lands alsnog te organiseren.

HomeGrown Cannabis Cup

Ook heeft de eerste HomeGrown Cup vergadering ondertussen plaatsgevonden, met als belangrijkste punt om te melden dat de tweede editie dit jaar plaatsvindt op 17 December. Aanmelden (voor deelnemers, maar ook sponsors) kan via info@homegrowncup.nl. Meer informatie kan je vinden op de website homegrowncup.nl. En zorg natuurlijk dat je de uitslag en entries van vorig jaar even checkt, als tevens het verslag van Derrick op de VOC site en mijn eigen verslag op rollingstoned.

Judge passes! #HomeGrownCup #HGC2015 #CannabisCup #SecretCup #dabadoo #cannabis #stonedsociety

Een foto die is geplaatst door HomeGrown Cup (@homegrowncup) op

Het beoordelen van de deelnemende lekkernijen wordt serieus aangepakt op Mauro’s HomeGrown Cup, dit jaar voor de tweede keer op 17 december.

Verder sluit ik af met in het verschiet een weekendje op het driedaagse festival Beyond in Liempde, niet zo ver van Eindhoven vandaan. Iemand die via de coffeeshop heb leren kennen is daar aan het opbouwen en plaatste zodoende dat hij twee kaarten inclusief camping mocht weggeven. Vandaag heb ik te horen gekregen dat we ze ook daadwerkelijk gaan krijgen, dus we blijven lekker impulsief bezig. Berlijn werd ik tenslotte ook pas donderdagavond voor uitgenodigd. Bij dit festival lijkt het op een vergelijkbare manier te gaan, zin in!

(advertenties)