(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Onder de 400 Watt G-Bars van Jack gaat de bloei van Mohammed voorspoedig. De plant is inmiddels een behoorlijke dame geworden, met mooie donkergroene bladeren en een heleboel toppen. Jack krijgt eindelijk zijn langverwachte nieuwe kacheltje, en dieft de onderste groei toch maar weg. Het werd een beetje vol inmiddels…

Vrijdag 20 november: Ben moe van het wachten en rijden. Ik was vandaag in de Bilt voor mijn dochtertje en heb niet veel gedaan (behalve wachten en rijden). Het water was gelukkig nog goed, en het plantje gaat ook lekker.

Zaterdag 21november: Weekend …dan doen we niet zoveel. Vooral kijken en bedenken wat ik zal doen met mijn mooie Mohammed

Zondag 22 november: Vandaag toch maar de knoop doorgehakt en de plant eens flink gediefd. Helaas kan ik niet overal meer bij dat geeft niet. Verder niet veel gedaan, morgen gaan we het water weer vervangen.

Maandag 23 november: Vandaag weer 80 liter water gegeven en nog eens 20 ml hydro A en B voeding van Plagron gegeven, bovenop de 140 ml, dus nu in totaal 160 ml voeding toegevoegd. Volgende week gaan we er ook Green Sensation aan toevoegen. Hopelijk zal ze het op prijs gaat stellen, al mijn verwennerij. De pH-waarde is vandaag op 6,4 en gaat morgen naar 5,8.

Dinsdag 24 november: Vandaag alleen het water naar 5,7 gebracht. Er was iets meer pH-min ingegaan. Nou ja, niks aan te doen laat maar staan. Ook heb ik mijn oude droogtentje opgebouwd; ik heb nu maar één plant om te drogen in plaats van vier. Ik gebruik dat tentje vanaf maandag ook als voorgroeitent zodat Mohammeds opvolger er meteen in kan. Welke soort ik ga kweken, gaan jullie nog wel lezen…

Woensdag 25 november: Morgen komt gelukkig mijn infrarood-kacheltje met WiFi binnen, alleen weet ik niet zo goed of dat het plantje kwaad doet als de lampen van G-Tools uit staan. Heb het aan mijn maatje Pendergast gevraagd, en volgens hem kan het geen kwaad. We gaan het meemaken… als mensen er ervaring mee hebben dan zou ik het graag horen.

Oké naar het plantje nu. De pH-waarde is van 5,7 naar 5,8 opgelopen – niks aan doen zeggen we dan. Ze begint ook lekker te ruiken en is bezig met het aanmaken van THC en heel veel andere cannabinoïden en terpenen. Ook op de grotere blaadjes, dus die moet ik strakjes apart drogen voor hasj. Heb nu denk ik bijna 80 gram hasj van verschillende soorten wiet. Dat gaan we eens lekker burgemeester maken, als het mooie weer er straks weer aan komt. Ik heb het nu alweer een beetje gehad met de kou.

Donderdag 25 november: Druk aan de deur; vandaag is de CBD-olie bezorgd, en ook het infrarood-kacheltje is binnen. Ik zal vandaag ook eens wat foto’s nemen in het donker, als LED-balken van G-Tools nog uit zijn. Oh ja, voordat ik het vergeet: de Mohammed heeft zulke flinke wortels dat ze op zoek is gegaan naar de volgende lege waterbak. Zie daarvoor de foto. Leuk dat dat ook gewoon door gaat in de ontwikkeling naar het eindresultaat.

Nou mensen… geniet, blijf gezond, een fijn weekend en tot volgende week 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)