(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

‘Het roken van een joint is voor mij een reis.’ Aldus de geweldige 77-jarige Swami Chaitanya in de tv-studio van het Amerikaanse Green Flower. Deze Swami is een echte beroemdheid in de cannabisscene van Noord-Amerika and beyond, niet in het minst door zijn opvallende verschijning natuurlijk.

Al sinds 2003 is de beste kerel ook hét gezicht van (de jury van) de legendarische cannabiscompetitie Emerald Cup, midden in het hart van de wietteelt-regio bij uitstek in de VS, de Emerald triangle in Californië. Daar zweeft onze Swami dan ook met zijn huis, terwijl hij dan wel weer heel aards goed geld verdient met zijn eigen cannabismerk ‘Swami Select‘.

Nou ja, de Swami weet echt veel van wiet, geloof dat maar. En in 33 minuten die onderstaande en zeer onderhoudende video duurt, gaat hij daar ook jou van overtuigen, wedden? Luister en leer over o.a. de criteria voor kampioenenwiet, plantenintelligentie, hoe je moet blowen inclusief het belang van de ‘dry hit’ en uiteindelijk hoe je door wiet ‘molecular’ kan worden…

(advertenties)