(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De week van Jack is voorspoedig voorbij gevlogen zoals je zult lezen. Zijn Tropicanna Banana dames staan inmiddels ook al bijna de hele week op 12/12 en er komen al een paar topjes boven het scrogrek uit. Dat gaat dus razendsnel daar onder de LED en twee HPS lampen; het lijkt erop dat hij Verstappen probeert in te halen…

25 september: Zó, vandaag is de klok naar 12/12 gegaan. Ik ben benieuwd hoe dit gaat verlopen, het is voor het eerst dat ik zo vroeg in de bloei gegaan ben…

26 september: Ja, vandaag weer met water mogen slepen. Was wel even vroeg opstaan in plaats uitslapen. 80 litertjes verder, voeding nog steeds 40 ml hydro A en B hydro van Plagron en de pH-waarde staat op 5,8. Zó, hok dicht en slapen vrouwtjes! We gaan een mooie dag tegemoet morgen want het gaat een mooie race dag worden. Wij zeggen GO MAX!

27 september: Genoten van MAX, wát een race! Geweldig! Ben ik nu even blij dat ik de wintertijd al ingesteld had. Nu kan ik mijn kids rustig naar school brengen, en nog voordat de lampen uitgaan het water vervangen. Vandaag ook de pH op 6,4 laten staan voor de CalMag. Ik ga dat elke maandag doen, begin van de week dan kan ik het ook niet vergeten.

28 september: Zó, vandaag geen water hoeven slepen… Het water was nog 19 graden en gelukkig word het nu kouder buiten. Sorry buitenkwekers, ik hoop voor jullie nog mooie zonnige dagen. Verder de pH-waarde weer naar 5,8 gebracht, na 24 uur een hoge pH gehad te hebben.

29 september: En zo zitten we alweer op de helft van de week, dat gaat dat toch snel mensen! Met mijn water gaat het nog steeds goed, de temperatuur is nu mooi 20 graden. De plantjes groeien zelf ook mooi. Heb bij het plantje die onder de 400 Watt LED balken van G-Tools staat 4 blaadjes weggehaald die in de weg zaten. Het achterblijvertje begint nu ook een beetje op gang te komen. Vandaag of morgen komen er al 2 plantjes boven het net uit, dat gaat dus lekker.

30 september: Ja hoor, er is 1 plantje boven het net uit. Nummer 2 zal niet lang op zich laten wachten. De pH-waarde van het water is 0,1 punt gestegen naar 5,9 dus daar doen we ook niks aan. Goh Jack, je hebt het weer goed voor elkaar, lekker lui zijn nog ff rust voordat ik de takken moet gaan vastbinden.

Nou mensen, de week is voorbij gevlogen! Hou alles mooi groen, dan doe ik dat ook. Ik wens jullie een fijn weekend, en tot volgende week! 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)