(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jazeker, ook bij Jack Laventura heeft de sneeuwkoorts toegeslagen. De kinderen zijn door het dolle heen en Jack heeft moeite om ze bij te houden en tegelijkertijd nog voor zijn Sneeze te zorgen. Hij geeft haar per ongeluk wat te veel van het goede van Plagron maar daarvan lijkt de wietplant zelf geen enkele last te hebben. Kweekdagboek coming up!

5 februari: Ik heb net het water gecontroleerd en even rond gepompt. Alles is oké dus ik doe verder niet veel vandaag. Het is weekend met mooi weer en sneeuw op komst 👌

6 februari: Vandaag alleen de slee voor de kids tevoorschijn gehaald. Verder niks aan de Sneeze gedaan, behalve dan dat ik besloten heb dat de 400 Watt G-Bars morgen op 12/12 zet.

7 februari: Hoera! Sneeuw voor de kids. Je kan er geen sneeuwballen van maken maar dat mag de pret niet bederven, de kinderen zijn door het dolle heen! Ook op het dak van mijn bescheiden kweekhokje ligt een dik pak sneeuw. Helaas voor de petten dus, mijn kweekhok zie je niet en ook niet als het gesneeuwd heeft.

Oké, vandaag even de tijden veranderd van 18/6 uur naar 12/12. Als je niet weet waarvoor dat is, dan moet je dit maar even lezen 😉 Morgen zouden de scholen open gaan; hier ook maar helaas gooit het weer daar een beetje roet in. Voor de veiligheid blijven de scholen morgen dicht. Dat is natuurlijk wel te begrijpen, ik zou ook niet willen glijden met mijn auto en kinderen er in. De júiste keuze van de school.

Oeps, dat is wel een beetje meer van het goede van Plagron dan ik vorige week erin had, en ook meer dan ik van plan was te geven…

Morgen zal ik het water vervangen. De Sneeze drinkt goed dus ik zal de voeding met 20 ml A en 20 ml B opvoeren.

8 februari: Vandaag toch maar geen water gedaan. De kinderen waren boos dat ze niet naar school konden, en dat heb ik geweten. Pff.. ik ben blij dat deze dag voorbij is.

9 februari: Gisteren het water niet gedaan en vandaag ook niet. Ik had er niet veel zin in en madame heeft bovendien nog genoeg water.

10 februari: Vandaag dan toch maar het water gedaan. Ik heb mij alleen een beetje vergist met de hoeveelheid voeding. Heb er nu 140 ml A en 140 ml B hydro voeding van Plagron in gedaan en toen ik het erin had kwam ik erachter. Oeps, dat is wel een beetje meer van het goede van Plagron dan ik vorige week erin had, en ook meer dan ik van plan was te geven. We gaan het meemaken hoe dat gaat uitpakken; ik heb nu geen zin om dat nog eens te verwisselen. En anders is het morgen weer een nieuwe dag.
De pH-waarde laat ik tot morgen even op 6,4 zodat de calcium en magnesium opgenomen kan worden.

Het is een heel andere soort dan de Mohammed. Eigenlijk zijn ze niet te vergelijken

11 februari: Ondanks de verhoogde dosis voeding zijn de bladeren nog allemaal mooi groen en gezond, en laten geen tekens van overbemesting zien. Da’s mooi maar wat niet is kan nog komen, dus ik blijf alert. Ik heb vandaag de pH-waarde naar 5,9 gebracht, want 5.8 lukte vandaag niet. Verder nog enkele blaadjes weg gehaald die in de weg zaten van andere takjes. Als de bloei goed begonnen is, ga ik eens veel bladeren weghalen; kijken wat ze deze keer gaat doen. Het is wel een heel andere soort dan de Mohammed. Eigenlijk zijn ze niet te vergelijken.

Blijf gezond, een fijn weekend en tot volgende week! 🖐🖐🖐

Jack

(advertenties)