(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In huize Laventura begint Jacks Sneeze inmiddels al zo groot te worden dat ze bijna op 12/12 kan. In de aanloop naar de daadwerkelijke bloei zal ze nog behoorlijk wat groeien. Jack staat erbij en kijkt ernaar, en voorziet zijn dame van vers water en maakt zich op voor een ijskoud weekend…

29 januari: Niets gedaan. Het is weekend dus even gezellig doen met de familie.

30 januari: Vandaag het water even rond gepompt. De pH-waarde staat op 5,8 wat helemaal perfect is. De watertemperatuur is 20 graden en mijn Sneeze doet haar best onder de warme binnenzon.

31 januari: Niks te doen, ik heb geen zin in vandaag. Morgen mag ik weer water verslepen…

1 februari: Vandaag heb ik mijn dametje even verwend met 80 liter vers water met lekker veel zuurstof en nieuwe voeding erin. Ze kregen 80 milliliter A en B hydrovoeding van Plagron. De pH-waarde houden we voor 24 uur op 6,4 voor de CalMag. Watertemperatuur is 20 graden, nog steeds perfect.

2 februari: Vandaag de pH-waarde van het water teruggebracht naar 5.8. De watertemperatuur blijft stabiel op 20 graden. Ik heb vandaag ook ontdekt dat de wortels nu al in andere bakken aan het ontwikkelen zijn. Ga ik nu twee matrassen van wortels krijgen? We gaan het zien…

3 februari: Vandaag flink wat blad weggehaald en nog wat takken op het net gebonden. Eind deze week gaat ze op bloeitijd, dus dan stellen we de 400 Watt G-Bars LED kweeklamp in op 12 uur licht en 12 uur donker, in plaats van 18 uur licht en 6 uur donker. Ze begint een mooi formaat te krijgen dus laat de bloei maar komen!

4 februari: Begonnen met de pH-waarde, die staat nooit meteen helemaal perfect nadat ik het water vervangen heb, maar nu dus wel mooi op 5,8. Ik zag op het nieuws dat het erg koud gaat worden, dus ik denk dat ik het kacheltje dan maar 2 graden extra laat verwarmen. Zal de afzuiging ook wat harder laten blazen ivm de sneeuw die verwacht wordt. Ik wil natuurlijk niet dat die in mijn afvoerslang terecht kan komen… we gaan het meemaken.

Vandaag ook iets lekkers gekregen van collega kweker Groen. Dankjewel, ze is erg lekker 😎 Heb er een jointje van geproefd maar de rest gaat nog een paar maanden de pot in. Morgen nog één dagje thuisonderwijs, de kinderen zijn blij dat ze elkaar weer mogen zien.

Nou mensen, blijf gezond! Een fijn weekend gewenst, en tot volgende week 🖐🖐🖐

Jack

(advertenties)