(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het lijkt potjandorie wel oogsttijd hier op RollingStoned. Eerder zagen we al hoe Barney zijn wiet en zaad oogstte en nu is het de beurt aan de enige echte Master Kroblo om te oogsten. En de kweekmeester kennende zijn dat natuurlijk knuppels van kushtoppen!

Jawel, na tien weken op een 12-uurs lichtregime was het dan eindelijk zover dat de Holy Grail Kush planten geoogst konden worden. De dames stonken een uur in de wind, dat deden ze sowieso al, maar bij het knippen was de geur helemaal belachelijk sterk! En stinken bedoel ik positief in dit geval, hoe beter een wietje stinkt, hoe potenter ze meestal ook is wanneer je haar rookt.

P1170478

Jullie hebben de Holy Grail Kushes een weekje moeten missen hier op RollingStoned maar afgelopen week heb ik ze dan omgehaald. De trichomen waren voor het grootste deel wit van kleur en een deel was zelfs al amberkleurig dus tijd voor de schaar. Een voor een heb ik de planten van hun grote schutbladeren ontdaan en met hun voetjes omhoog in de tent opgehangen.

Deze planten hebben wel iets meer blad en knipwerk dan bijvoorbeeld de Chocolope, maar de kushgeur is exeptioneel! Ik kan niet wachten om de wiet te roken, maar doe dat uiteraard wel. Ik heb de planten een dikke 10 weken verzorgd en ga de boel nu natuurlijk niet ophaasten bij het drogen. Gewoon 10 dagen laten hangen met alleen de afzuiger zachtjes aan, dat is mijn advies. Om te checken of de wiet al droog genoeg is, kun je even een paar takjes proberen te breken. Als ze daarbij met een duidelijk hoorbare ‘knak’ breken, dan is het goed en kun je de toppen in potten stoppen om ze te laten curen.

Na het curen zal er natuurlijk weer een sample naar RollingStoned gaan voor de rooktest, ik ben heel benieuwd wat ze over deze wiet te zeggen zullen hebben.

 

Kroblo

(advertenties)