(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Master Kroblo kweekt Holy Grail Kush planten in zijn binnentuin. En zoals we dat van hem gewend zijn verloopt de ontwikkeling daarvan weer helemaal volgens planning. De toppen krijgen al een aanzienlijk formaat, maar mogen nog best een stuk groter worden, tijd voor een lekkere PK-boost dus!

Wie mee heeft geteld, weet dat de dames in mijn kweektent nu in week zes van hun bloeifase staan. De planten komen niets tekort in de Ultimate Soil, maar toch geef ik deze ronde wat voeding bij. In week vier en vijf heb ik daarom gewerkt met C4 van Mills, een bloeistimulator die de ontwikkeling van de toppen wat versnelt.

Ik heb jullie ook verteld dat ik in week zes, zeven en acht de C4 achterwege zou laten en over zou schakelen op een PK booster: Mills Ultimate PK. Deze booster zorgt voor extra Fosfor en Kalium in de rijpingsfase van de toppen. Twee meststoffen waar wietplanten in de laatste fase van de bloei extra behoefte aan hebben. Fosfor verbetert de aanmaak van toppen en helpt de ontwikkeling van een gezond wortelstelsel en Kalium helpt het afweersysteem van de plant en verbetert de kwaliteit van de toppen. Ik kweek in aarde maar je kunt dit middel ook op kokos en in hydrosystemen meegeven.

P1160995

Omdat ik het altijd rustig aandoe met de meststoffen geef in de PK booster net als eerder de C4 om de waterbeurt. Wanneer ik een tekort zou zien, kan ik altijd nog meer geven, maar voeding uit de aarde halen gaat moeilijker. Je kunt dus beter wat minder dan teveel voeding geven.

P1160981

Het is een feest voor je neus om in deze tent met Holy Grail Kush te staan, de planten geven zoveel geur af dat je bij wijze van spreken al high wordt van het tuinieren alleen. Het is echt een bijzondere F1 kruising, een gemakkelijk te kweken plant die veel voeding kan hebben, wat ook een van de redenen is waarom ik deze ronde bijvoed. De bladeren zijn mooi donkergroen tot in de puntjes dus dat beloofd wat. De soort won de High Times Cannabis Cup in 2011 met – en dat was nog nooit vertoont – een 100% perfecte score. Ik kan dan ook niet wachten tot ik haar kan proeven. Volgende week meer!

Kroblo

 

(advertenties)