(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In de testkweekruimte van Master Kroblo staan de Holy Grail Kush planten ondertussen een kleine 3 weken op 12/12. De vaste lezers van zijn updates weten inmiddels wat dat betekent: explosieve topontwikkeling! 

Topgeur

De Holy Grail Kush is echt een bijzondere wietplant! Als je nog nooit een Kushsoort van dit kaliber hebt gekweekt, weet je niet wat je meemaakt wanneer je je kweektentje opent. En doe dat ook maar niet te vaak want de geur die deze soort afgeeft is zo indringend en sterk, on-ge-loof-lijk! Vorige week had ik het nog over een sterke geur, maar nu de toppen zich wat verder aan het ontwikkelen zijn, merk je echt dat deze soort niet te vergelijken is met bijvoorbeeld een Skunk, die toch ook bekent staat om zijn sterke geur. Ik wou dat ik het jullie kon laten ruiken want beschrijven blijft toch lastig. Het ruikt niet naar sinaasappel of andere fruitsoorten, maar het is meer een hele sterke en indringende wietgeur, heel apart en lekker bovendien.

De planten zijn de afgelopen week ook weer een flink stuk gegroeid. Het valt op dat deze soort niet veel vertakkingen aanmaakt en de groei zich vooral concentreert op de hoofdtoppen. Als raketten waarvoor het aftellen begonnen is, prikken ze omhoog in het licht van mijn kweeklamp. Ik verwacht daarom hele dikke hoofdcola’s van toppen aan deze dames. Dat kan bijna niet anders, aangezien de energie van deze planten eigenlijk nergens anders heen kan.

P1160888

De kleur van de dames past wat mij betreft bij de sterke geur en is diep groen. Een gezond teken dat ze niets tekort komen, ondanks dat ik ook in deze derde week van de bloei nog geen druppel voeding gegeven heb. De planten halen alles vooralsnog uit de aarde en zoals jullie vorige cyclus hebben kunnen zien, kunnen ze daar in principe een hele cyclus mee voort. Ook geen verbrande bladpuntjes te zien dus ik ga ervan uit dat het precies op maat is allemaal. Volgende week meer, hou ze groen!

Kroblo

(advertenties)