(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het wachten was op de laatste melkwitte trichomen maar na tien weken heeft Master Kroblo zijn mega’s dan toch geoogst. Een werkje dat vanwege de enorm sterke geur van de Mega absoluut in de tent moest gebeuren. Kroblo’s megaoogst!

Beste wietvrienden,

Deze week was het zover, ik heb de Mega’s geoogst toen er geen heldere trichoom meer op zat. Dat betekent namelijk dat mijn wiet op zijn potentst was, eerder oogsten zou een minder potente wiet opleveren en ook als ik langer zou wachten zou de kracht van mijn Mega’s afgenomen zijn.

De geur van de afgebloeide Mega’s was echt ongelooflijk! Ik denk dat dit de meest sterk geurende soort is die ik tot nog toe kweekte. Knippen doe ik ook wel eens gewoon in de woonkamer maar dat is bij deze soort echt niet te doen. De geur is gewoon veel te sterk. Knippen deed ik daarom in mijn kweektent met de afzuiger aan, zodat het koolstoffilter de geur kan filteren.

Top van bijna 100 gram

Een van de hoofdtoppen van de Mega woog bijna 100 gram zoals je hier op de foto kunt zien. Ik kan gewoon echt niet wachten om haar te roken! Ze ziet er echt superlekker uit en voelt keihard aan.

megaoogst

Testrapport

Zoals altijd heb ik ook een top van deze Mega laten testen in een laboratorium. Ik doe dit altijd zodat iedereen die het weten wil, kan zien wat er precies in mijn wiet zit en wat niet. Ik noem dat je verantwoordelijkheid nemen als kweker.

De uitslag van het rapport laat zien dat de Mega ook echt een megasterke wietsoort is. Er zit namelijk maar liefst 19% THC in dus die sterke geur klopt wel. Het rapport geeft ook een bepaalde voorspelling voor wat betreft de werking, maar het zal natuurlijk per persoon verschillen. Er staat dat de mega in een lag dosering een sterke activerende sativa buzz geeft, maar dat hogere doseringen een wat meer loom indica effect geeft.

Wie de hele uitslag van mijn testrapport wil lezen, kan het rapport hier downloaden in PDF formaat: Testrapport Mega

 

(advertentie)