(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

The Kweker is afgelopen week naar de Spannabis beurs in Barcelona geweest. Ondertussen groeiden zijn wietplanten – die voor zijn vertrek al zowat de tent uit groeiden – wel gewoon door. Hij moest de nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat alles in huize The Kweker goed verliep tijdens zijn afwezigheid. 

Beste lezers en fans van RollingStoned. Na een weekje afwezigheid in verband met mijn uitstapje naar Barcelona doe ik natuurlijk toch een nieuwe update. Het is de update van week 11, en de planten staan 9 weken in bloei. Zoals ik vorige week vertelde, heb ik de HPS lamp in verband met de veiligheid even een weekje verruild voor een 2 x 55 Watt duofluor lamp. Deze wordt namelijk een stuk minder heet als de HPS. Het was nodig omdat mijn planten al zo groot zijn dat ze bijna de bovenkant van de tent raken.

P3180113 (Medium)

Inmiddels ben ik weer terug uit Barcelona, wat trouwens erg leuk was, en heb ik vannacht toch nog even wat fotootjes van de dames gemaakt. Deze week heb ik dus alles in de kweekruimte gemist, maar als het filmpje ervan bekijk is er weinig spectaculairs gebeurd. Precies wat ik al dacht. De dames bleven netjes staan, ze zijn godzijdank ook niet verder de lucht in gegaan en de toppen zijn ook niet drastisch veranderd. Eigenlijk hebben ze een weekje stil gestaan. De toppen zijn wel wat harder geworden en sommigen zijn ietsje dikker. Verder zijn, en blijven ze mooi groen dankzij het medium in combinatie van de bio-Green voeding. Ondanks de geringe ontwikkeling staan de planten nog fier overeind en ik heb een leuke week kunnen meemaken in Spanje. Zowel ik als mijn dames zijn happy.

P3180112 (Medium)

Inmiddels hangt de HPS lamp weer netjes terug op het hoogst mogelijke punt. De fan draait weer onder de lamp en ze krijgen ondertussen weer de volle glorie van 440 watjes op hun toppen. Laat het feest verder gaan zullen we maar zeggen.

Mijn verwachtingen voor komende week zijn: toppen, toppen, toppen, dikker dikker en dikker!

Mijn verwachtingen voor komende week zijn: toppen, toppen, toppen, dikker dikker en dikker! Lichte verkleuringen misschien omdat ze nu alle energie in de toppen moeten steken. Met de voeding hou ik alles zoals zoals het was. Dat zit wel goed. Over een week zien we wel weer, misschien eens een extra boost geven maar dat hangt af van hoe ze er dan bij staan.

Tot zover mijn update voor deze week en tot volgende week voor weer een nieuwe update natuurlijk. Hou ze groen, tot volgende week!

The Kweker

P.S. Uiteraard hou ik het voor deze week niet gezien bij RollingStoned want ik heb zoals beloofd foto’s van de beurs in Spanje. Priveleges gekregen om voor openingstijden binnen te mogen springen en op het gemak rustig foto’s kunnen maken. Toen was het nog stilletjes en bijna niemand aanwezig. Uiteraard heb ik ook tijdens de drukte op de beurs foto’s gemaakt, maar daarover later dus meer…

(advertentie)