(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We zijn bijna bij met de updates van The Kweker over zijn kweekavontuur met Dutch Passions AutoXtreme en de Budmaster led lamp. Terwijl The Kweker zelf werkt aan het verslag van deze week, kijken wij hoe de derde week in zijn kweektent is verlopen.

Hallo beste lezers en fans,

Net klaar met week 3, en ik had een flitsende start…  hoewel de plantjes er halverwege de week maar slapjes bij stonden… tot mijn verbazing was ik vorige keer namelijk vergeten de pomp aan te drukken. Dus als ik bijvul, zet ik de pomp op uit en blijkbaar is er iets fout gegaan bij het klokje (moest deze op auto zetten). Helaas gebeurde dat dus niet en kregen de dames daarom 3 dagen lang geen voeding. Normaal kijk ik elke dag maar toch niet gezien blijkbaar! Vreemd, maar goed, ze zagen er slap bij dat wel dus meteen effe verholpen en de dames staan er nu weer grandioos bij gelukkig.

Ook is de bloeivorming reeds gestart wat erg snel is, ook voor een autoflower en zeker deze soort. Normaal zou dat enkele weken moeten duren maar nee…. ze gaan er nu al voor!

week 3

Eind week 3

Dus we besluiten om maar halverwege de week de LED lamp op volle toeren te laten draaien. De switch knop zet ik daarvoor om naar 9 units en we gaan als een banaan.

Uiteraard ook nog een foto met de lamp uit, omdat ik toch redelijk wat paarse stengels zie tijdens de branduren vroeg ik me af hoe het nu echt zit… en jawel zoals verwacht, de kleur met de lamp aan zegt soms niet de waarheid want ik heb alleen maar groene steeltjes en stammen. Gelukkig maar.

Bij het maken van de foto zet ik de camera op standaard instellingen met flits aan. Zo krijg je de mooie kleur in de foto… ben er wederom trots op.

Verwachtingen week 4

Geen idee wat op me af komt dus we zien het wel. Misschien de voedingswaarde verhogen met de EC meter omdat ik afgelopen weken zonder EC meter heb gewerkt en mijn voeding uiteindelijk nu op 1,0 EC waarde staat wat naar mijn idee te laag is. Zie je niet aan de dames dus toch maar proberen om deze op te schroeven met EC meter natuurlijk.

We gaan nog niet over naar Bloeivoeding dat doe ik pas als de topjes duimgroot zijn dus rustig aan. Tot zover dit LED verslag.
Bij interesse in zo’n LED lamp, graag even de RollingStoned redactie een mailtje sturen dan word deze door mij beantwoord.

Greets The Kweker (hou ze groen he)

(advertentie)