(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nog een paar weken en dan zijn de CBD Medi Kush, de Sour Tangerine en de Serious Happiness alweer klaar om geoogst te worden. Al zullen niet alle planten deze keer tegelijk klaar zijn. Barney maakt zich vast klaar voor een oogst in etappes; terwijl de CBD Medi Kush gespoeld worden, krijgen de andere planten een extra dosis voeding. En dat vinden ze dus heerlijk!

Met de funky klanken van Jamiroquai gaan mijn vingers swingend over het toetsenbord. En met natuurlijk een CBD Chronic joint op de lip zal ik jullie vertellen over de afbloeifase die vorige week van start ging.

Oogsten in etappes

Omdat ik verschillende soorten naast elkaar heb staan zal de ene eerder klaar zijn dan de andere. Neem nu de CBD Medi Kush bijvoorbeeld die al tegen het einde loopt en al aardig wat bruine haren laat zien. De Sour Tangerine en de Serious Happiness hebben drie weken langer nodig en dus zien hun toppen er nog jong en ongerept uit 😉 Maar gelukkig heb ik een droogkast en dus kan ik ze één voor één oogsten wanneer ze rijp zijn.

Doordat er geen gelijktijdige oogst komt ben ik blij dat ik die schotels onder de potten heb gezet. Hierdoor kan ik elke plant apart voeden zonder dat ik bang hoeft te zijn dat ik een andere plant mee voedt die ik misschien aan het spoelen ben.

Sour Tangerine

Omleiding

Op de foto kun je zien dat de breuk die ik bij een Sour Tangerine heb veroorzaakt is groter geworden, maar dat zijn de toppen aan die tak ook! De plant heeft een omweg rond de breuk gemaakt voor de sapstroom. De Serious Happiness is pas net begonnen met bloeien, haar toppen zullen zeker nog behoorlijk dikker worden.

De Dutch Pride Plant Nutrients voeding geeft goede effecten bij de dames. Ik kan meestal na een dag al zien dat de planten het heerlijk vinden en daardoor ook goed reageren. Vooral bij de plant met de breuk; die heeft echt veel stress gehad maar doet nog steeds al of er niks aan de hand is. Ik moet zeggen dat ik de Sour Tangerine sowieso een sterke plant vindt die echt wel tegen een stootje kan. Dat verschilt per soort.

De productie van trichomen neemt ook toe en maakt de toppen glinsterend en plakkerig, ze sprankelen in het licht van de Budmaster. Ik heb met die lamp in het begin wat moeite gehad maar heb daarvan geleerd en nu gaat het stukken beter. De volgende ronde ga ik voor het eerst een auto ronden doen maar daar zal ik volgende week wat meer over vertellen. Een fijn en zonnige week toegewenst en Smoke on!

Barney Green

(advertenties)