(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nog één maand en dan barst de negende editie van het grootste cannabis en hennep evenement van Nederland los in het Flevopark in Amsterdam. Voor het eerst kun je dit jaar een VIP arrangement voor Cannabis Bevrijdingsdag winnen, met de actie ‘Tag een vriend en win een VIP pakket’. En daar hoef je bijna niks voor te doen…

Protestival

De afgelopen dagen hebben we in het VOC kantoor in Eindhoven ruim 500 enveloppen klaar gemaakt om te verzenden of af te leveren bij evenveel coffeeshops, van Kerkrade tot Winschoten. Ze bevatten de poster en een stapeltje flyers voor Cannabis Bevrijdingsdag, ons jaarlijkse gratis protestival. Als het goed is kom je die dus binnenkort tegen in je eigen coffeeshop. Hangt er geen poster, vraag er dan vooral naar. Als de shop geen envelop heeft gekregen voldoet een mailtje naar info@cannabisliberationday.org: we sturen er dan alsnog een paar op.

Er valt altijd wat lekkers te roken in de VIP ruimte van Cannabis Bevrijdingsdag.

IJzersterke line up

De programmering is dit jaar internationaler en sterker dan ooit, met sprekers uit acht verschillende landen, onder wie Rick Simpson, Ricardo Baca, Michael Knodt, Alan Dronkers, Doede de Jong, Martin Barriuso, Rinus Beintema en Michel Degens. Zoals altijd is er een uitgebreid aanbod kleinschalige cateraars, een grote Hennepmarkt en een line up van bijzondere bands en Dj’s. Boerejongens verzorgt een XL Vape Lounge op het veld en in de nieuwe Cannabis University kun je de hele dag terecht voor masterclasses, Q&A sessies en paneldebatten. Het volledige programma staat inmiddels op de Cannabis Bevrijdingsdag website.

Win een VIP behandeling

Voor het eerst geven we dit jaar VIP arrangementen voor twee personen weg. Meedoen is simpel: geef in de comments op deze Facebook post of deze Instagram post aan met wie jij graag als VIP, Cannabis Bevrijdingsdag 2017 zou willen vieren en tag die persoon. Op 1 juni kiezen wij twee winnaars, die een gratis VIP arrangement voor twee personen winnen.

Even een rustmomentje backstage, het kan als je de VIP behandeling voor twee wint.

Het Cannabis Bevrijdingsdag 2017 VIP pakket bestaat uit:

  • VIP polsbandje, dat toegang geeft tot de VIP Lounge backstage, met gratis, hapjes, drankjes en kruiden. Rond 16.00 uur worden hier de Highlife Cannabis Cups uitgereikt.
  • Goodie bag met parafernalia en rokersaccesoires
  • Festival kit met o.a. zonnebril, zonnebrandcréme, Dextro Energy
  • Weed & Greet met een spreker naar keuze

Kortom: een unieke kans op een uitzonderlijke dag. Doe dus mee en wie weet mag ik jou en een vriend(in) op 11 juni verwelkomen in de VIP Lounge…

Zie ook: http://www.cannabisliberationday.org/win-vip-tickets/

[Foto’s: Derrick Bergman, G0nz0 Media]
(advertenties)