(advertentie)
(advertentie)
MASTER KROBLO Lees ook:
(advertentie)

Op RollingStoned.nl kan je dagelijks je voordeel doen met de ervaring en expertise van onze kweekexperts uit binnen- en buitenland. Vanaf volgende week voegen we met veel trots een naam toe aan onze lijst met deskundigen: Master Kroblo.

Master Kroblo is een biologische hobbykweker die al meer dan 15 jaar met veel plezier zijn eigen rokertje kweekt. Hij begon zoals zovelen door buiten in potten te kweken, waarbij hij het meteen slim aanpakte door twee oogsten per seizoen te draaien. Na een aantal jaren succesvol buiten geëxperimenteerd te hebben, heeft hij zijn hobby naar binnen verhuisd.

strawb1-75

Zijn planten hebben door de jaren heen al van alles gezien bij Master Kroblo, van gewone TL verlichting tot een 1150 Watt Greenpower lamp. Iedere ronde was voor hem een leerschool en je kunt zijn verslagen teruglezen op weedforum.eu, waar Master Kroblo ook een graag geziene gast is.

Blowen doet Master Kroblo genoeg, hij gebruikt zijn wiet naar eigen zeggen preventief als medicijn 🙂 en dat werkt perfect want hij heeft nergens last van.

Het verbod op de teelt van cannabis vind hij een slechte zaak en Master Kroblo wil dan ook niets liever als legaal wiet kweken voor de gemeenschap. Hij heeft zelfs al concrete plannen in die richting, maar daar kunnen we op dit moment nog niet teveel over vertellen.

Vanaf volgende week gaat Master Kroblo voor RollingStoned aan de gang. De zaden staan op dit moment al letterlijk in de startblokken. Het wordt een ronde met een soort van Spliff die Sweet ’n Sour heet en die in 2013 op Tenerife winnaar was in de categorie Sativa indoor.

Van harte welkom op RollingStoned Master Kroblo!

(advertentie)