(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hij doet het normaal nooit (zegt ie) maar deze week mishandelt Jack zijn Sneeze behoorlijk. Een grote berg geamputeerde bladeren, en een sippe wietplant is het gevolg. Gelukkig knapt de enorme wietplant weer snel op door het lekkere binnenzonnetje en 80 liter vers voedingswater. Fieuw…

19 februari: Zó weekend 🥳 Mevrouw Sneeze is druk bezig, zowel boven het water als ook onder het water. Ze drinkt best wel stevig door en ze heeft geen last van de hoge EC-waarde en het opvoeren van de hoeveelheid voeding van vorige week. De watertemperatuur is 20 graden, ik heb het even rondgepompt. Verder niet veel gedaan, en waarom zou ik ook: het plantje moet het uiteindelijk toch zelf doen.

20 februari: Vandaag een drukke dag gehad in de tuin. Morgen ook de BBQ eens openen na een half jaar, ben benieuwd wat ik daar tegenkom. In de kweekruimte heb ik de kachel even afgesteld. Die houdt de temperatuur als de lampen uit staan mooi op 20 graden.

Met dit mooie weer wekken mijn zonnepanelen meer stroom op dan de 400 Watt G-Bars verbruikt. Prachtig! Op de valreep van de dag heb ik  nog even snel de pH-waarde afgesteld. Morgen weer een nieuwe dag.

21 februari: Vandaag de BBQ geopend. Das schrikken, hij zat vol met schimmel. Oké ik hou niet van dit  schoonmaken; ik brand het wel schoon. Heerlijk in het zonnetje, bakkie koffie erbij, jointje erbij en de fik er maar in: heerlijk zo de dag beginnen.
Binnen heb ik het water gedaan. De temperatuur was al 20 graden. Daar heb ik dus niks aan gedaan; alleen de pH-waarde op 5,8 afgesteld. Op tijd naar bed; de kids hebben vakantie en ik sta er alleen voor.

22 februari: Ik heb Sneeze flink onder handen genomen. Niet schrikken; dit doe ik normaal nooit.
Toch maar eens flink wat blaadjes weg gehaald. Wat een verschil, ze zal er wel last van krijgen maar dat zien we wel van zelf. Weet niet of ik er goed aan gedaan heb maar ik hoop van wel. Over paar weken wil ik het nog eens herhalen en dan nog eens twee weken voor de oogst. Maar eerst maar eens aankijken hoe ze hierop reageert.

23 februari: Na haar mishandeling hingen de bladeren vandaag nog een beetje sip en omlaag. Ik ga haar daarom verwennen met vers water en mineraal voedsel van Plagron. Dat ben ik haar wel verschuldigd na alle amputaties. Ik sleep 80 liter water in het systeem en doe daar 140 milliliter hydro A en 140 milliliter hydro B bij. De pH-waarde zet ik op 6,4 voor de Cal/Mag en gaat morgen naar 5,8. Zó vrouwke, ik heb je verwend. Richt die blaadjes dus maar weer mooi omhoog. Doe je best, ik zie je morgen weer.

24 februari: Heerlijk dagje zo met de kids in de speeltuin. Zal de laatste dag zijn van het mooie weer, nou voor mij mag het blijven. Een paar graden warmer zou nóg mooier zijn, maar helaas 🤔🤔🤔

Ja hoor, wat luister je toch goed! Je blaadjes staan weer fijn omhoog richting die mooie G-Bars van G-Tools.
Vandaag verder alleen de pH naar 5,8 brengen, wat foto’s maken en dan lekker luieren.

25 februari: Vandaag de pH van het water gedaan. Ja, je kunt het al raden: pH op 5,8 en de watertemperatuur op 20 graden. Heb een uur zitten kijken. Waarnaar dan? Nou, gewoon naar het plantje hoe de blaadjes dansen in de wind van de ventilators. Het is net als een kampvuur, elk vlammetje gaat weer anders, daar kunnen veel mensen uren naar kijken. Oh jee daar krijg ik weer een mooi idee! Dat gaan we eens bekijken hoe we dat voor elkaar gaan krijgen – wordt vervolgd.

Nou mensen, blijf gezond, en een fijn weekend en tot volgende week 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)