(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het gaat bij Jack al weken van een zogeheten leien dakje, en dan hebben we het natuurlijk over de Sneeze. Die staat namelijk toch een partij te pronken met haar plakkerige toppen. Over partijen gesproken, daar moet Jack nu even niets van hebben. Geniet van het kakelverse kweekdagboek van Jack, en zijn heerlijke foto’s om de week mee af te sluiten!

19 maart: Tja, zoals het nu gaat heb ik niet veel te melden. Geen nieuws is immers goed nieuws en het gaat zoals het gaat zonder problemen. Sneeze is heerlijk aan het stinken, en staat er heerlijk bij met haar glimmende trichomen. Nog paar weekjes volhouden zo, dan komt het wel goed.

20 maart: Ook vandaag alleen even het water op de juiste pH-waarde (5,8) en temperatuur (20 graden) gebracht, en de bakken in laten stromen.

21 maart: Nog zeven dagen dan gaat om 17.00 uur het racegeweld weer los. Ik ben een F1 fan, dat moge duidelijk zijn. Hebben we eindelijk weer wat leuks op TV. Morgen maar even het water vervangen.

22 maart: Vandaag 30 liter water weggedaan, en 80 liter vers water ervoor in de plaats. Met natuurlijk: 80 ml Green Sensation van Plagron, en van hetzelfde merk ook 80 ml hydro A+B voeding. Het water laat ik even en die gaat morgen terug naar 5,8 (is nu 6,5). Eens het water op temperatuur is (20 graden) kan Sneeze weer volop genieten van het 400 Watt binnenzonnetje.

23 maart: Vandaag Pinokkio en Co. niet gekeken. Ik wist vorige week al dat sprookjes niet echt zijn. Wat een twee nasiballen zijn ze toch… Daar kijken we niet meer naar, zal het morgen wel horen als er wel of niet iets verandert. Vandaag verder de pH-waarde van het water teruggebracht van 6,5 naar 5,8. Watertemperatuur niks aan hoeven doen, dat was 20 graden.

24 maart: Laat ik maar niks zeggen over het nieuws. Oké, het plantje gaat verder prima! Gelukkig doet zij wel tot nu toe wat ze zeggen 😁 Ze ruikt héérlijk, al net zo als het proeftopje dat ik een tijdje terug van Dokter Groen kreeg.  Dat gaat een fijne zomer worden 😎

25 maart: Nou, de temperatuur buiten gaat weer de hoogte in; we zullen het meemaken van het weekend. Niet veel te doen verder, ik heb mooie foto’s dus dat is altijd leuk.

Nou mensen, blijf gezond en een fijn weekend! Tot volgende week, geniet van het mooie weer 🖐

Jack Laventura

(advertenties)