(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Over de verkiezingen is hij wat minder te spreken, dat moet gezegd. Maar voor de rest gaat het wel erg lekker met Jack, en met zijn Sneeze al helemáál! Vier weken geleden had ze nog geen enkele bloeihaar maar nu zit ze er vol mee. Wat zeggen we, de plant geniet zichtbaar van het binnenzonnetje en heeft al dikke toppen. Op naar een topoogst!

12 maart: Jawel beste lezers, het is weer weekend! Over twee weekjes kunnen we weer naar Max kijken, hoe het Red Bull team er voorstaat. Als ze daar net zo hard gaan als mijn Sneeze, dan komt het helemaal goed dit seizoen. Binnen heb ik vandaag alleen even het water gedaan; de pH-waarde op 5,8 en doe rustig aan met de voeding want de EC-waarde is 1,6. De watertemperatuur is 20 graden.

13 maart: Vandaag alleen even snel het water gecheckt en hoefde het alleen even op temperatuur te brengen.  De pH is naar 5,9 gestegen maar dat is eigenlijk prima.

14 maart: Ik ben een beetje lui van het niksen. Ach dat mag ook weleens, en bovendien mag ik morgen weer aan de sleep met vers water. Een beetje extra rust kan dus ook geen kwaad, van luieren is per slot van rekening ook nog niemand dood gegaan.

15 maart: Zo, ook vandaag doen we het rustig aan, wel 80 liter water vervangen en versleept. Daarin hebben we voor verandering eens 80 milliliter Green Sensation gedaan.
Naast de Green Sensation gaat er 100 ml hydro A bij, en na ongeveer 15 minuten later ook 100 ml Hydro B voeding (van Plagron). De pH-waarde stel ik zoals altijd op de eerste dag van vers water op een waarde van 6,4. Zo krijgt de plant een dagje de tijd om wat calcium en magnesium op te nemen en dat vind ze heerlijk.

Zeg Jack, het is nu wel 3 weken geleden dat je de blaadjes hebt weggehaald, en dat zou je nu toch weer doen?’ Klopt, maar ik doe het toch maar niet. Misschien dat ik het later nog wel ga doen maar voorlopig laat ik Sneeze haar ding doen. Ze gaat lekker dus dan bemoei ik me er maar even niet mee. Nou, de bakken zitten weer lekker vol met vers en zuurstofrijk water, en het 400 Watt binnenzonnetje schijnt heerlijk! Geniet er maar van vrouwke…

16 maart: Vandaag heb ik als eerste de pH-waarde weer op 5,8 gebracht en de watertemperatuur op 20 graden laten komen, zodat de wietplant weer optimaal van haar voeding kan genieten. Verder heb ik heerlijk naar mevrouw gekeken en zitten genieten. Wat ruikt ze toch lekker en wat is ze mooi, kijk toch eens!

Nu alleen nog even bedenken waar ik morgen op zal stemmen…

17 maart: Zó, de kids zijn naar school. Voor het stemmen ik laat mijn potlood kiezen: ogen dicht en wijs maar ergens aan op het vel want ik geloof niet meer in de regering, ze doen toch wat ze zelf willen. Mooie praatjes verkopen ze maar ondertussen doen wat ze zelf willen. Ik hoop alleen dat de VVD veel gaat verliezen maar dat zal wel niet. Mensen roepen wel Rutte nooit meer, maar ondertussen stemmen ze toch nog op die knakker. We gaan het meemaken…
Mevrouw de wietplant heeft in ieder geval geen last van de Green Sensation, dus dat is weer fijn. De pH netjes op 5,8 de watertemperatuur op 20 graden en laat de bakken dan maar volstromen.

18 maart: Het nieuws staat vanmorgen aan. Dat gelóóf je toch niet; nog eens de VVD aan de macht pff fijn hoor… NOT! Nog langer alles op slot, nog langer de avondklok, nog meer sprookjes. Over sprookjes gesproken: Sneeze gaat mij 4 kilo droge toppen leveren! 🤔😁😁😁 Jaja jack…

Goed mijn plantje heeft geen last van de maatregelen want die heeft elke dag avondklok (maar dan om 08.00 uur in de ochtend). Vanavond gaat de 400 Watt G-Bars weer schijnen en dan mag ze doen waar ze goed in is. Bloeien dus kreng, ik moet de 4 kg halen deze kweek 🖐

Oké, geen gekke dingen te zien. Geen problemen ook deze kweek …een beetje saai vinden jullie ook niet? Voor mij is het wel erg fijn als alles op rolletjes loopt. Nou mensen, mochten jullie eens willen meekletsen we hebben een leuk forum op Mediwietsite en je bent welkom! 😁

Blijf gezond, een fijn weekend en tot volgende week 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)