(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Barney is te spreken over de smaak en het milde pijnstillende effect van zijn CBD Chronics. Ook de opbrengst onder de TL lichtbak valt hem geenszins tegen, maar toch gaat hij in 2017 voor een onsje meer. Barney heeft namelijk de hand weten te leggen op een heuse Budmaster led. De Moon Walker Kush planten die eronder komen zijn zelfs al ontkiemd.

Joss Stone zingt door mijn speakers over Sensimillia (wiet zonder zaad) en ik heb een heerlijke CBD Chronic joint opgestoken. De CBD Chronic is zeker een sterke wietsoort maar dan niet omdat je er superstoned van wordt maar meer omdat het totaal aan hars, smaak en cannabinoïden niet onder doet voor een knaller van een coffeeshop wietsoort. De toppen ruiken sterk en hebben een prachtige frosty look, de wiet smaakt ook uitstekend maar door de verhouding aan CBD en THC wordt je niet apestoned maar wel een beetje stoned.

Aan trichomen heeft CBD Chronic geen gebrek.

CBD Chronic

CBD Chronic verlicht heel goed lichamelijke pijn. Zo heb ik bijvoorbeeld drie weken geleden een kies laten trekken, ik had er behoorlijk last van aan mijn kaak. Ik gebruikte per dag vier ibuprofen tabletten maar toen ik de CBD Chronic ging roken heb ik geen behoefte meer gehad om de ibuprofen erbij te slikken. Om te kijken hoe anderen de CBD Chronic ervaren heb ik links en rechts wat van de wiet weggegeven. Als de samples op zijn hoor ik als het goed is hoe ze het ervaren hebben, ik kom er later nog wel op terug maar zelf ga ik heel goed op deze CBD wiet van Serious.

Ik zelf ga er heerlijk op. Door de verhouding van THC en CBD wordt je actief stoned, dit komt volgens mij ook een beetje omdat de soort een sterke sativa kant heeft. Ze heeft een heerlijke milde smaak en ruikt een beetje naar citroen. De mensen die haar hebben gerookt bij mijn aan tafel voelden haar effect goed. Wat me trouwens opvalt is dat de toppen mooi compact zijn, ik had het idee dat de TL lichtbak daar niet krachtig genoeg voor was, maar je kunt onder deze lamp uitstekende toppen kweken. Ik heb ongeveer 100 gram van de drie dames afgehaald. Vergeleken met mijn andere oogsten onder HPS is dat naar verhouding ongeveer gelijk en ben ik dik tevreden.

Moon Walker Kush

Bam! Hier ga ik het nieuwe jaar mee beginnen, ik heb de eer gekregen om dat onder een Budmaster II UK HPS 9 te mogen kweken. De Moon Walker Kush is een nieuwe soort van Spliff Seeds. Ik heb de zaden ervan twee weken in een potje gedaan dus ze zijn al aardig gegroeid. Eentje is helaas door mijn toedoen te vroeg aan haar einde gekomen; ik kon het niet laten om haar te helpen en heb te hard in de wortel geknepen met een pincet. De volgende dag was ze al dood. Ik heb meteen een nieuw zaadje gezaaid maar je kunt het zien, ze loopt aardig achter.

Budmaster

De Budmaster II UK HPS 9 is een led lamp die bestaat uit negen led-units. Aan de bovenkant kun je zien dat het armatuur door genoeg fans gekoeld wordt. Het grootste voordeel led is dat je minder aan stroom kwijt bent want niet alleen de lamp maar je afzuiger kan ook een stuk zuiniger met stroom om gaan. Ik denk dat je in een jaar met 5 oogsten onder deze lamp een aanzienlijke besparing kunt halen. Daarbij heb ik het idee dat deze ledlamp dieper doordringt in het gewas, maar dat gaan we de komende twee maanden wel zien.

Ik heb de MoonWalker Kush ontkiemd in mijn groeikast onder 2 x 55 watt TL en heb ze nog geen voeding gegeven. Ik gebruik voedingsrijke potgrond en wil niet meteen teveel geven, pas wanneer ik zie dat ze ergens een tekort hebben ga ik bijvoeden. Dat groen/blauwe wat je ziet op de aarde is blauwalg, het wil zeggen dat ik niet zo veel water moet geven. Ja, ik ben soms te snel met water geven. Maar verder is er niks waar ik me op dit moment zorgen over maak. Ik ga mijn joint lekker oproken en wens jullie een mooi groen 2017. Smoke on!

Barney Green

(advertenties)