(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nog 15 nachtjes slapen en dan komt Donald Trump officieel in functie als de 45ste president van de United States of America. Om de beste man eraan te herinneren dat de cannabis revolutie niet meer mag worden afgestopt, organiseren activisten een enorme blowactie tijdens de inauguratie op 20 januari!

President-elect wordt president Trump

Nu is de Donald – slechts 70 jaren jong – nog President-elect, maar zijn kandidaten voor diverse functies die van doen hebben met het cannabisverhaal doen sommige cannabis activisten in de VS bibberen van angst. Het is namelijk van vice-president Pence tot de voorgestelde leiders op Justitie, Binnenlandse Zaken en de veiligheidsdiensten (met name de DEA en FBI) een clubje uiterst conservatieve mannen dat aan het roer komt te staan. Sommige van hen hebben zich ook al herhaaldelijk in het openbaar tegen wiet uitgesproken…

Gratis joints uitdelen

Alle reden dus voor de pro-cannabis organisatie DCMJ om op ludieke wijze de stem van blowers, growers en cannabispatiënten te laten horen tijdens de officiële inauguratie van Donald Trump op vrijdag 20 januari in hoofdstad Washington D.C.

Ze trappen de dag al geweldig af door 4.200 gratis joints uit te gaan delen om 8 uur in de ochtend. Mocht je er eentje in handen wille krijgen dan dien je naar de westkant van Dupont Circle te gaan op dat onchristelijke tijdstip.

Vanaf Dupont Circle lopen onze van een gratis joint voorziene vrienden dan naar de National Mall, het episch centrum van de inauguratie dus. Maar let op hè, die joint mag je nog niet in de brand jagen.

Gezamenlijk blowen tijdens speech Trump

Want het hoogtepunt van de protestactie is om met z’n allen – dus minimaal met 4.200 mensen – precies na 4:20 minuten nadat de nieuwe president aan zijn speech is begonnen de joints aan te steken!

Schitterend plan natuurlijk, we verheugen ons al op die enorme rookwolk die dan toch echt wel op de televisie te zien zal zijn. Er schuilt nog wel een klein addertje onder het gras in Washington, want het uitdelen van joints is weliswaar legaal – zolang dat op grondgebied van het District of Columbia gebeurt – maar het openbaar blowen op federale grond kan je nog steeds op arrestatie komen te staan…

Kortom, alle reden voor de Donald om goed naar de boodschap van de activisten te luisteren: snel legaliseren die cannabis op federaal niveau!

(advertenties)