(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Moon Walker Kush is een van vijf spiksplinternieuwe wietsoorten van Spliff Seeds. Het gaat om een indica dominante kushsoort die een zwaar narcotisch effect geeft. De opbrengsten van de Blue Medi Kush, gecombineerd met de vetheid van Skywalker OG.

Met Moon Walker Kush wilde Spliff Seeds een van de beste kushsoorten ever creëren. Geen gemakkelijke opgave want het stikt tegenwoordig van de goede kushkruisingen, en de een is nog vetter dan de andere. Spliff Seeds begon het project met hun eigen Blue Medi Kush en een speciaal uit de States geïmporteerde Skywalker OG.

Om van de nieuwe kush een potente, betrouwbare en uitbundig bloeiende soort te maken die bovendien goed tegen schimmels bestand is, gebruikten ze hun Blue Medi Kush #4 als donor voor het stuifmeel. De overige genen zijn afkomstig van een epische kushkloon uit Amerika: Skywalker OG. Het doel van het kweekprogramma was een sterke compacte hybride te maken, ideaal voor de binnenteelt. Maar dan met de ongekende dankness of vetheid van de Skywalker OG. Het kweekprogramma was simpel maar doeltreffend, de Skywalker kloon werd bevrucht met de Blue Medi Kush pollen en vervolgens een aantal keer met zichzelf terug gekruist om de perfecte Moon Walker Kush te maken.

Moon Walker Kush levert een vette plakkerige wiet op die met een mokerslag binnenkomt. De geur is indringend en sterk dus controleer even je filter voor je met deze strain aan de gang gaat. Je herkent duidelijk de citrus slash brandstofgeur zoals je die kent van dieselvariëteiten. De planten groeien weelderig en snel maar blijven compact en bossig. Je mag een grotere oogst verwachten dan die van de meeste andere kushsoorten, dat was namelijk een van de belangrijkste eigenschappen waarop Spliff deze nieuwe soort geselecteerde.

De bloeifase duurt ongeveer 9 weken en dat is een week langer dan die van de vaderplant Blue Medi Kush. Aan het einde van deze 9 weken zijn Moon Walker Kush planten gemiddeld een kleine meter in hoogte, maar dat is uiteraard ook afhankelijk van de kweekomstandigheden. In ieder geval is deze kushvariant een hele geschikte kandidaat om te kweken in een Sea Of Green of een ouderwetse SCROG. Toppen ruiken zeer sterk en zijn compact van structuur, ook die aan de lager groeiende takken.

Wie bekend is met kushsoorten zal wellicht de typische Cali Kush smaak herkennen bij het inhaleren van Moon Walker Kush. Het effect slaat in als een bom, begint in het hoofd maar is vrijwel direct daarna voelbaar in het lichaam en je zal de eerste niet zijn bij wie Moon Walker Kush een stevige couch lock veroorzaakt.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Blue Medi Kush, Moonwalker OG
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak: citrus, diesel
  • Effect: zwaar, narcotisch
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertentie)