(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Sensi Seeds OG Kush, Humboldt Dream en de fameuze Larry Bird Kush komen samen in The Bird. Een genetisch kunststukje met een intens terpenenprofiel waar je heerlijk van gaat zweven. The Bird brengt langdurige lichamelijke ontspanning en is met haar groene en paarse toppen een lust voor het oog. 

The Bird is een prachtig indica dominant voorbeeld van wat er bereikt kan worden wanneer twee van de meest vooraanstaande zadenbedrijven ter wereld de handen ineen slaan, en hun unieke genetica combineren. De soort combineert de lang bewaarde Sensi OG Kush met Humboldt Dream en Larry Bird Kush, en werd gemaakt door breeders van de meest vooraanstaande zadenbanken van de wereld.

Easy growing met The Bird

Kush fans zullen blij worden want The Bird herbergt twee ultieme Kush soorten in zich, die voor een bijzonder intens smaakprofiel zorgen. Sensi’s OG Kush en de beroemde Larry Bird Kush van Humboldt Seeds werden verder aangevuld met Humboldt Dream, een zoet fruitige indica met een heerlijke dennengeur. Samen zorgen al die terpenen niet alleen voor een intense smaak maar ook een langdurig en heerlijk ontspannen high. Zet dus maar een lekker lowfi deuntje op want The Bird laat je zweven als een wolk in een heldere blauwe hemel.

Wie The Bird gaat kweken heeft het redelijk makkelijk. De indica dominante genetica zorgt voor stevige gedrongen planten met een mooie compacte structuur. The Bird heeft een mooie zijtak-ontwikkeling en wordt doorgaans niet hoger dan een meter, al worden deze planten buiten en in een mediterraan klimaat wel een stuk groter. In Nederland kun je deze soort echter beter binnen kweken, waar de terpenen en het THC gehalte kunnen maximaliseren.

The Bird is dan ook een hoogproductieve strain met indrukwekkende toppen. Niet alleen omdat die in de bloeifase een dikke laag tichomen laten zien, en harde toppen aanmaken maar ook omdat deze toppen de mooiste groene en paarse kleuren kunnen krijgen. En heel erg lang hoef je daar trouwens ook weer niet op te wachten want de bloeifase duurt acht tot negen weken.

Langdurig relaxed

Met The Bird is het niet alleen ontspannen kweken omdat de planten weinig tijd van je vragen. Na de oogst is het ook behoorlijk ontspannen met deze vogel. Het intense indica-terpenenprofiel zorgt namelijk voor een onmiddellijke ontspanning dat je lekker lang bijblijft. De kalmerende golf van rust maakt deze wietsoort ideaal om heerlijk op te slapen of (chronische) pijn even het zwijgen op te leggen. Maar gewoon een avondje chillen en een niet al te ingewikkelde film kijken is natuurlijk ook altijd een optie.

De smaken van The Bird zijn intens en lopen uiteen van een gassy Kush, tot dennen en een fris en skunky zuurtje dat natuurlijk helemaal bij de Kush genetica past. Er schijnt tenslotte nog één component in het smakenpallet te zitten die kan worden beschreven als een ‘funky slechte adem’, maar gek genoeg toch heel geliefd is. Wij cannabisliefhebbers blijven toch een beetje rare vogels 😄

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: OG Kush, Humboldt Dream, Larry Bird
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: intense terpenen, kush, dennen, gassy, zoetzuur en een beetje ‘funky’
  • Effect: ontspannen lichamelijk effect, goed tegen stress, pijn en slapeloosheid, hoog in THC
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds (ism Humboldt Seeds)
(advertentie)