(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Candy Dawg Auto - SeedStockers

Wil je met gemak een cupwinnaar kweken, dan zit je met Candy Dawg Auto wel goed. Deze indica dominante autoflower heeft namelijk al twee keer de harten van een professionele jury gestolen. Hoe kan het anders met de genen van Candy Kush, Chem Dawg, OG Kush en Trainwreck? Candy Dawg Auto is suikerzoet, heeft fantastische looks en brengt je met (kweek)gemak in extase.

Candy Dawg Auto is een indica dominante autoflower en tweevoudig cupwinnaar uit de ‘superior‘ zadencollectie van SeedStockers. Ze is een sterke en gemakkelijk binnen én buiten te kweken wietsoort met legendarische genen, die al twee cannabis cups heeft opgeleverd. De wietsoort werd de beste indica op de Autoflower World Cup, en door Soft Secrets zelfs tot plant van het jaar gekozen.

Candy Dawg Auto

Candy Dawg Auto dankt haar naam aan een unieke en zoete smaak en legendarische genetica. Het is dan ook een bijzondere driewegkruising tussen Candy Kush en Chem Dawg, die terug werd gekruist met OG Kush voor een hoger THC-gehalte. De soort is gemakkelijk te kweken, en weerbaar tegen allerlei tegenslagen. Of die nu door moeder natuur of een foutje van jezelf veroorzaakt worden.

Als autoflower is de Candy Dawg van SeedStockers een compacte maar tegelijk uitbundig groeiende plant. De nette internodale afstand, zorgt voor een wijd vertakte plant met de vorm van een kleine kerstboom. In de aanloop naar de bloeifase zul je zien dat de nodes echter steeds dichter bij elkaar groeien, waardoor dikke aaneengesloten bloemtrossen ontstaan. Met een vette hoofdtop in het midden van iedere Candy Dawg Auto plant, mits je die niet topt of traint. Gemiddeld wordt deze autoflower ongeveer een meter hoog.

Heerlijke bag appeal

Na de bloeifase mag je rekenen op een oogst die zowel een lust is voor je oog, als voor je neus en smaakpapillen. De toppen zijn compact van structuur en hebben een frisse groene kleur met fel oranje bloeiharen en vrolijke paarse tonen hier en daar. De suikerblaadjes die uit de toppen groeien krijgen in de late bloeifase de mooiste herfstkleuren, wat de planten bijzonder fotogeniek maakt.

Maar hoe mooi Candy Dawg Auto ook is om te zien, het draait uiteindelijk allemaal om de smaak, de geur en het effect. Het eerste dat je wat dat betreft zal opmerken is waarschijnlijk de intense geur. Knijp in een Candy Dawg Auto top en je ruikt het onmiddellijk. De geur is extreem aromatisch, een beetje aards en kruidig, met hints van dennen maar een duidelijke fruitige geur die aan bessen doet denken.

De belangrijkste terpenen in Candy Dawg Auto zijn myrceen, caryofylleen en ocimene. Myrceen en caryofylleen ken je waarschijnlijk wel maar ocimene behoeft misschien wat uitleg. Het is een kruidig en zoet aroma dat je doet denken aan citrus en vers gezaagd hout. Dat niet alleen maar deze geur helpt ook om bladluizen af te weren. Een ideale eigenschap voor autoflowers, die vaak midden in de zomer in bloei staan wanneer de bladluizen welig kunnen tieren.

Candy Dawg AutoCandy Dawg Auto gedroogdBij het roken overheerst de zoete snoep- en fruitsmaak. Je herkent de smaak van dennen en bessen met intense zoetzure citrussmaken achter op je tong. Bij het inhaleren is Candy Dawg Auto vooral heel kruidig en zoet, en kun je de explosie van frisse citrussmaken bij het uitblazen al bijna voorspellen.

Euforische ontspanning

Euforische ontspanning klinkt misschien een beetje tegenstrijdig maar het omschrijft wel goed het effect van de cupwinnende autoflower. Het laboratorium-geteste THC gehalte ligt tussen de 15 en 20%, waarmee de soort een grote groep cannabisliefhebbers zal bekoren. Degenen met een hoge tolerantiegrens kunnen veel van hun zelfgekweekte voorraad genieten, en sporadische blowers doen er lekker lang mee. Candy Dawg Auto maakt je snel high maar vrij snel daarna ook lichamelijk ontspannen.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: (Candy Kush, Chem Dawg), OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: autoflower
  • Cyclus: 10 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: snoep, zoet, aards, fruitig, bessen
  • Effect: blij en ontspannen, sterk effect
  • Zadenbedrijf: SeedStockers (superior collectie)
(advertentie)