(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Heb je nog plannen om dit jaar een paar wietplanten te kweken in je tuin of op je balkon? Doe dat dan met de nieuwe Dutch Passion soort Auto Forbidden Cherry. Deze snelle autoflower produceert namelijk de mooiste pimpelpaarse wiet, en heeft een heerlijke Kush-achtige smaak. Klaar in slechts 10 weken en boordevol THC!

Als je van verboden vruchten houdt dan zit je deze zomer goed met de nieuwe wietsoort Auto Forbidden Cherry van Dutch Passion. Deze indica dominante autoflower heeft slechts 10 weken nodig om van zaadje tot heerlijke oogst te veranderen, dus je bent nog net op tijd om hem buiten te kweken. Belangrijker echter is dat Auto Forbidden Cherry een volledig paarse wietsoort is, en ook nog eens een heerlijke Kush-smaak heeft. Een lust voor het oog dus maar ook voor de smaakpapillen!

Purple #1 x Auto Forbidden Fruit x Cherry Pie

Auto Forbidden Cherry is een kruising tussen maar liefst drie wietsoorten. Te weten de klassieke en buiten altijd succesvolle Purple #1, de autoflower Auto Forbidden Fruit en de Noord-Amerikaanse traktatie Cherry Pie. Het is dan ook een genetische smeltkroes van wietsoorten die sterk smaken, een pimpelpaarse kleur krijgen en buiten bewezen goede resultaten opleveren.

Als je besluit om buiten een paar Auto Forbidden Cherry planten neer te zetten, dan krijg je het makkelijk dit jaar. De wietsoort is door de sterke klassieke genetica namelijk zeer gemakkelijk te kweken, superstabiel en ook nog eens resistent tegen ziektes, schimmels en plagen. De wietsoort werd dan ook speciaal gemaakt om altijd en overal goed te kunnen groeien en bloeien.

In de groeifase beginnen planten van deze soort met brede bladvingers om veel licht op te kunnen vangen. Naarmate de plant groeit en de bloeifase aanbreekt, worden de bladeren langzaam smaller en krijgt de autoflower wat meer het uiterlijk van een hybride.

Prachtig paars en heerlijke Kush-smaak

Kweekgemak is echter niet alles als het over wiet gaat. Veel belangrijker is namelijk de kwaliteit, dus het uiterlijk, het effect en de smaak. In dit geval hebben we het wat dat betreft over een wietsoort die ook buiten mooie compacte toppen weet te produceren. Tel daar de diep paarse kleur bij op en je kunt wel nagaan dat het goed zit met de bag-appeal.

De smaak is een mix van citrus, bosvruchten, lavendel, dennen en kruiden. Samen geeft dit een heerlijke fruitige Kush-smaak. De afwezigheid van chlorofyl zorgt daarbij trouwens niet alleen voor een pimpelpaarse kleur maar ook dat de wiet heerlijk zacht is voor je keel bij het roken.

De indica achtergrond en de kushy terpenen zorgt ervoor dat het effect van Auto Forbidden Cherry voornamelijk ontspant. Het is een aangename ontspannen high met een sterk lichamelijk effect. Een prima wietsoort dus om mee te ontspannen of te gebruiken tegen pijnklachten of slaapproblemen.

Het formaat van een Auto Forbidden Cherry plant is niet al te groot, wat haar meteen ook lekker discreet maakt en ideaal voor een kweek op het balkon. Sommige fenotypen kunnen echter ook wat groter worden, en een groot deel van het formaat heb je natuurlijk ook zelf in de hand.

Door een grotere pot te kiezen of de planten op een zonnige plaats in de volle grond te zetten kun je het uiteindelijke formaat bijvoorbeeld vergroten. In grote potten wordt Auto Forbidden Cherry ongeveer een meter. In de volle grond kunnen ze wat groter worden en in kleine potten worden ze ongeveer 70 centimeter.

  • Wietsoort: indica dominante autoflower
  • Genetica: Purple #1, Auto Forbidden Fruit, Cherry Pie
  • Bloeitype: autoflower
  • Cyclus: 10 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: Kush, citrus, bosvruchten, lavendel, dennen en kruiden
  • Effect: sterk lichamelijk effect, ontspannen en relaxed, hoog THC-gehalte
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertentie)