(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Lemon OG Kush

Mocht je ook vinden dat het wel weer eens tijd wordt om een goede Kush te kweken, dan hebben we de perfecte kandidaat voor je: Lemon OG Kush. Deze indica dominante Kush werd door DNA Genetics helemaal opnieuw ontwikkeld met twee legendarische stekken. Het is met voorsprong de Kush met de sterkste citroensmaak.

Als je Holy Grail Kush van DNA Genetics hebt geproefd, dan weet je dat dit zadenbedrijf geweldige Kush-genetica in huis heeft. En aangezien Lemon OG Kush een zeer gewilde maar veel gekopieerde wietsoort is, besloten de experts om de échte Lemon OG Kush dan maar zelf te maken. En dus kruisten en veredelden ze de originele Las Vegas Lemon Skunk stek met de bekende OG #18 stek.

LEMON(!) OG Kush

Het resultaat is een Kush-soort die zijn weerga niet kent. Een indica dominante Kush die goede opbrengsten levert met een hoge bud-blad verhouding. Dit maakt het knippen een stuk makkelijker, al is het waarschijnlijk geen straf om deze soort te knippen! De citroengeur die de planten loslaten zijn namelijk fenomenaal. Maar goed, volgens het zadenbedrijf is dit dan ook met voorsprong de Kush met de sterkste citroengeur die je zult vinden.

Qua potentie is Lemon OG Kush zeker ook een topper. De soort is dan ook een sterke medicinale wietsoort die vooral voor het sedatieve en ontspannende effect gebruikt wordt. Patiënten met kanker gebruiken de soort om rust, pijnstilling en ontspanning tijdens een chemokuur te vinden. Het stimuleert daarnaast ook de eetlust en is een goede medicinale wietsoort tegen slaapproblemen.

Als je Lemon OG Kush gaat kweken, dan hoef je niet veel training toe te passen. De planten blijven van nature kort en bossig, en er is dan ook geen noodzaak om de planten te toppen. De bloeifase van Lemon OG Kush duurt 8 tot 9 weken en de maximale opbrengst per vierkante meter ligt tussen de 450 en 550 gram droog.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica, 40% sativa)
  • Genotype: Las Vegas Lemon Skunk, OG #18
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: extreme citrussmaak, ‘gassy’
  • Effect: ontspanning, fysiek, pijnstillend, goed voor de eetlust, slaperig
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertentie)