(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Zo’n beetje precies op hetzelfde moment dat onze rappende huilbaby Ronnie Flex laat weten dat hij nu definitief gestopt is met blowen, dropt zijn Vlaamse collega praatzanger Brysa een geweldige videoclip die cannabis verheerlijkt: ‘Coffeeshop’. 

Brysa weet wel hoe het zit met wiet

Ronnie Flex is een enorme jankerd als het gaat om wiet. In zijn zojuist verschenen biografie – met de ongelooflijk creatieve titel “Ronnie” – vertelt hij dat hij god’s eigen wonderplant nu voorgoed bij het oud vuil heeft gezet. Daarvoor ging meneertje zelfs in een ‘afkickkamp’, dus we zoeken daar nog steeds naar de ruggengraat van Ronnie, ondanks dat ie zichzelf op zijn kippenborstje slaat vanwege zijn ‘enorme wilskracht’.

Gelukkig nemen andere rappers maar wat graag het THC-stokje, of in dit geval de THC-microfoon, over van onze nationale anti-cannabis zeurkous. Moeten we wel effe de grens over naar België, want daar woont Sabry Verhoeven a.k.a.  Brysa in Kessel. De jonge gozer (2003) kunnen we natuurlijk prima volgen in zijn eerbetoon aan het oer-Hollandse fenomeen coffeeshop, want ze spreken gewoon Nederlands.

Ga er even lekker relaxed voor zitten nadat je de muziek van Ronnie Flex hebt ge-deletet!

(advertentie)