(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jazeker wel, onze DWC-kweker Jack doet aan bondage en daar schaamt hij zich totaal niet voor. Plantenbondage om precies te zijn, alleen gaat dat deze week een beetje mis. Gelukkig is er ook goed nieuws van het kweekfront: de eerste bloeiharen laten zich zien. Nog maar 12 weken en dan kan er geoogst worden 😉

21 maart: Nou mensen, moeilijk hè binnen blijven. Nee hoor, gezellig met z’n allen naar het strand, ik heb er geen woorden voor, echt niet. Fijne avond.

Jack chill neemt een joint pff héérlijk! Oké, dan maar naar de plantjes; die gehoorzamen gelukkig wel. Heb helaas wéér van plantje 3 de hoofdtak gebroken. Toen ik hem op het net wilde boeien zei ze ‘knak!’. Maar ‘knak!’ mag ze pas over een paar maanden zeggen, als ze gedroogd is… Avond dúbbel verpest.

22 maart: Je zal niet raden maar ik heb net bij plantje 1 ook een tak gebroken. Jack, toch wees toch eens voorzichtig! Oké andere aanpak; ik heb op JointjeDraaien in een verslag gelezen waarin iemand tiewraps gebruikt dus dat doe ik ook maar. Hij draait ze om, zodat hij ze na de kweek weer kan losmaken, handige tip.
Dank deze persoon, hij weet zelf wel wie ik bedoel. Ik ga deze tip eens gebruiken en kijken of het goed gaat zoals ik het gelezen heb.
Mooi, nu kan ik net ver genoeg op het net binden zonder te breken 👌👍 Morgen maar het water doen; was best wel laat om nog met emmers te slepen. Liggen de kids ook weer om 19.00 in bed.

23 maart: Vandaag nog geen water gemaakt. Geen tijd, ik zit in het ziekenhuis (nee, geen corona).

24 maart: Niets gedaan, beetje druk nu mijn vrouw er niet is.

25 maart: Joepie! Ook hier is de bloei begonnen en dat is mooi. Nu nog een week of 12 volhouden tot ze naar de kapper mogen. Vandaag moest ik eigenlijk wel het water gaan maken, maar wegens omstandigheden heb ik dat niet kunnen doen. Ik heb helaas ook niet elke dag foto’s kunnen maken.

26 maart: Zo, ik moét nu echt water gaan aanmaken met nieuwe voeding voor de dames. Vandaag gaat er dus 80 liter water de water ton in. Daarbij gaat 70ml A en B hydrovoeding van Plagron. De EC-waarde ging naar 1,8 en de EC-waarde van het kraanwater was al 0,8. De EC-waarde qua voeding is dus eigenlijk 1,0. Morgenavond laat ik de bakken vollopen, dan kunnen ze weer vooruit.

Fijn weekend allemaal, en mensen houd u aub aan de maatregels, dan hebben we kans dat de coronashit weer sneller voorbij is. En nog iets, zondag gaat de zomertijd weer in. Om 2:00 uur in de morgen gaat de klok een uurtje vooruit. Hou daar rekening mee als je ook een schakelklokje hebt lopen… 😁

Jack

(advertenties)