(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ook in deze vijfde bloeiweek gaat het voorspoedig met de Mohammed van Jack. Wat zeggen we; de diva begint grootse vormen aan te nemen. Jack zelf gaat weer naar zijn huisarts voor een opvolg-gesprek waaraan hij hopelijk een recept voor mediwiet overhoudt. Dat is echter pas de tweede stap. Wat stap drie is dat lees je zelf maar… 

Vrijdag 4 december: Niet veel hoeven doen vandaag behalve een beetje met water spelen en de pH-waarde op het juiste niveau (5,8) brengen.

Zaterdag 5 december: Sinterklaas viert zijn verjaardag, oftewel het is pakjesavond. Vandaag mág ik de kweekruimte niet in, dus dan doen we dat ook niet… Morgen is weer een nieuwe dag.

Zondag 6 december: Vandaag ben ik erg lui, schiet lekker op zo… Ik heb wel gezellig met mijn oudste met LEGO zitten bouwen. Zijn eerste kweekruimte haha, geintje. Maar ja, zo hoort dat op de dag na Sinterklaas. Ook met de jongste telg en haar cadeau’s heb ik natuurlijk even moeten spelen, dus dan blijft er weinig tijd over voor Mohammed helaas.

Maandag 7 december: Vandaag het water weer vervangen. In één week tijd heeft mijn plant ongeveer 60 liter voedingswater naar binnen gewerkt. Dat lijkt veel maar het is ook een enorm grote struik geworden, en dus was het tijd voor nieuw water. Ik heb 80 liter gemaakt met daarin 80 milliliter Green Sensation en 120 milliliter hydro A en B voeding van Plagron. De pH heb ik meteen naar 5,8 gebracht. Normaal zou ik het water op 6,4 voor nachtje laten staan maar het water dat terug kwam van de plant stond al op 6,5. Dus dat heb ik nu een keer overgeslagen.

Dinsdag 8 december: We zijn deze week de vijfde week van de bloei ingegaan, nog een kleine drie weken geduld dus. Ik moest het water vandaag weer wat bijstellen om het op 5,8 te krijgen. Ik heb ook deze kweek niet veel te doen; fijn als een ronde op rolletjes loopt. Oké, we zijn er nog niet en er kan nog veel fout gaan. Ik zal niet te vroeg juichen…

Woensdag 9 december: Pffff ben erg moe vandaag. Ik slaap slecht door de pijn, daar komt het door. Ga morgen weer naar de dokter, dan zitten de twee weken erop, die ik met hem afgesproken had. De CBD-olie was geen succes, bah wat is dat goor smerig en vies! Ben benieuwd wat de beste man nu in petto heeft voor me. Heb het hok opengedaan, gekeken en ik zag dat de bloeiharen langzamerhand bruin beginnen te worden…

Donderdag 10 december: Zó, vandaag heb ik een afspraak bij de huisarts. Zie er wel tegenop om daarheen te gaan. Meestal houden ze je aan het lijntje met allerlei andere medicijnen, maar deze keer niet! Mijn huisarts gaat met mij mee, op mijn verzoek. Ik ga nu dus stap twee in, en dat is wiet op recept.
Dan gaan we in het nieuwe jaar naar stap drie: kijken of ik legaal zou mogen kweken. Maar eerst eens op papier zetten hoe ik de volgende stappen moet ondernemen, en waar ik daarvoor moet zijn.

Nou mensen, geniet van het weekend, blijf gezond en tot volgende week! 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)