(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Druk heeft ie ’t zeker, maar toch gaat alles ook relaxed bij de chief van The Stoned Society. Of dat aan de Silver Haze of DMT-trips ligt… wie zal het zeggen? Feit is dat Mauro zijn website herschept, een reis naar het Zuiden voorbereidt en deze column mooi op tijd dropt!

Expogrow

Het is ondertussen alweer week 37 terwijl ik alvast aan mijn geplande column begin van donderdag. Dit omdat er in mijn agenda in koeienletters EXPOGROW staat.

Haastig schrijvend (met de hand) op een notitieblok, aan mijn staand bureau (tip!) in mijn nieuwe plekkie, sta ik wachtend op mijn immer kuren vertonende laptop.

Dankzij goede timing en nieuwe connecties, kan ik het me namelijk veroorloven om me, al is het maar even, te focussen op iets wat veel eerder had mogen gebeuren. En dat is The Stoned Society vanaf de grond opnieuw opbouwen.

The Stoned Society

The Stoned Society, vernieuwd en nu nog stoneder :-)

The Stoned Society, vernieuwd en nu nog stoneder 🙂

Een straf is het allerminst. Met de vorige week aangekomen VapeXhale ter review naast me, beetje Silver Haze van de Bakkerij, druiven en mandarijnen, zit de vaart er wel aardig in ja.

Dat met een lange autorit in het verschiet het boek ‘On The Road’ van Jack Kerouac me recentelijk heeft bereikt, is niet geheel toevallig.

Tijd voor een refill… Na nog een beetje gewerkt te hebben natuurlijk.

Maar dat de avond een dusdanige wending ging krijgen als wat ik beschrijf hieronder, had ook ik niet verwacht.

Een anderhalf uur later, een gevulde maag, klein beetje DMT genoeg voor 2 ‘business trips’ en het boek ‘A Separate Reality’ van Carlos Castaneda rijker, zou ik weer huiswaarts keren

Na een intermezzo met een paar huisgenoten, wat begon met aardappelen en eindigde met diepgaande filosofische onderwerpen, besefte ik dat ik nog niet had gegeten.

Niet veel later (lees: een paar uur aan conversaties), stond ik buiten. Zonder sleutel en geld, om een frietje te gaan halen. Gelukkig functioneert de deurbel, maar ik had haast. Op dat moment liep er namelijk iemand voorbij met een rugzakje.

De Silver Haze past prima in de te testen vaporizer, no problemo senor

De Silver Haze past prima in de te testen vaporizer, no problemo senor

Een anderhalf uur later, een gevulde maag, klein beetje DMT (dimethyltryptamine) genoeg voor 2 ‘business trips’ en het boek ‘A Separate Reality’ van Carlos Castaneda rijker, zou ik weer huiswaarts keren.

Hippie als ik ben, deelde ik mijn vondst met iemand die er ervaring mee heeft en bij wie het dus ook bij werkte. Mijn poging faalde helaas, maar ik sluit niet uit dat er nog een poging gaat volgen.

Politiepatrouille

En dus schrijf ik de afgelopen paar alinea’s ondertussen vanuit Antwerpen een dag later. Na weggejaagd te zijn tijdens een rookpauze door een politiepatrouille met groot licht in het Stadspark, bevind ik me aan de vooravond van een lange roadtrip naar Irun.

Gelukkig heb ik de 2 reeds genoemde boeken, mijn laptop, wat zwembroeken en wiet t-shirts bij en ingepakt.

Geestverruimende klassiekers liggen klaar voor de road trip naar Spanje

Geestverruimende klassiekers liggen klaar voor de road trip naar Spanje

De verwachte aankomst zal ergens vrijdagmorgen zijn, met een drie dagen lange cannabisbeurs in het verschiet. De terugreis is ook al gepland. Via Antwerpen hoor ik dinsdag alweer aanwezig te zijn in Rotterdam.

Helpen in de Encod-stand

Ik had dan wel geen vakantie of festivals gepland deze zomer, maar kan niet ontkennen toch ergens geweest te zijn. Of het iets oplevert? In ieder geval een goed verhaal en een leerzame ervaring.

De bedoeling is namelijk dat ik ga helpen op de Encod-stand op Expogrow. Het beetje Portugees wat ik reeds deze zomer heb geleerd, zal vrees ik niet heel nuttig zijn. Maar een opgewekte ‘foda se’ roepen naar een Portugees, kan potentieel hilariteiten opleveren (het betekent simpelweg ‘fuck it’, of in het Brabants, ‘kut’).

Nog een aantal last-minute voorbereidingen en dan vertrekken we rond een uur of 3 naar het zuiden.

Mauro out. Peace.

(advertenties)