(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Twee weken geleden heb je kunnen zien dat de Serious Happiness planten van SmokingBarney rijp waren voor de oogst. Inmiddels heeft hij er al ettelijke jointjes van op, net genoeg voor een mooi rookverslag dus. Als klapper op de serieuze vuurpijl stuurde N. ons ook nog twee prachtige foto’s van zijn Serious Happiness kerstboom, enjoy!

Hoi beste groene vrienden! Zoals altijd heb ik weer een fijn muziekje opgezet, voor de nieuwsgierige aagjes onder jullie, het is een liveconcert van Bob Marley. Perfecte muziek om wat van die heerlijke Serious Happiness bij te roken.

10964879_639772592795739_2006048636_o (1)

De Serious Happiness heeft werkelijk prachtige toppen afgeleverd!

Het is nu twee weken na de oogst en ik heb er ongeveer 40 tot 45 gram droog per plant vanaf gehaald. Daar ben ik erg tevreden mee, ik heb de planten namelijk maar één keer per plant getopt en verder niets. Als ik was gaan dieven en scroggen had ik er zeker meer vanaf gehaald maar dit is ook meer dan genoeg en wel zo natuurlijk of zo, bovendien lagen de volgende zaden (Sensi Skunk Feminized) ook al klaar voor vertrek dus aan wiet geen gebrek hier.

Buzz

Zo als je ziet op de foto’s zijn het mooie grote bud’s met veel oranje haren en een laag hars die duidelijk te zien is. Als je er een paar hijsen van heb genomen kom je erachter dat de wiet heel mild van smaak is. Maar vergis je niet! De smaak zal dan niet zo sterk aanwezig zijn, de buzz is des te beter! Het duurt een paar hits voor je haar voelt maar zodra je hem voelt snap je meteen ook de naam ‘Serious Happiness’. Ze geeft je een goed voelende high met een ontspannende werking op je spieren.

Het water loopt ons in de mond Barney! Wat ziet dat er lekker uit!

Ze maakt je ook serieus happy, je wordt lacherig en vrolijk en haalt grapjes uit met wie er ook maar in de buurt is en over een greintje humor beschikt. Het is niet zo dat je in de slappe lach raakt en er niet meer uitkomt maar je wordt er echt vrolijk en opgewekt van. Ik zou hem aan iedere depressieveling aanraden want je zonnetje gaat er weer van schijnen.

Ik heb nu de Serious Happiness gekweekt en over het algemeen moet ik zeggen dat het een strain is die zich goed leent voor de beginner. Niet alleen tijden het kweken heb je veel plezier en voldoening, maar ook naderhand bij het roken. Serious Seeds heeft echt een kanjer van een limited edition gecreëerd. Een soort waar ze trots op mogen zijn en die ik zeker nog een keer ga planten!

Volgende week zal ik jullie vertellen wat er op de vrijgekomen ruimte in mijn kweektent komt. Maar voor nu ga ik er gewoon nog een draaien van de Serious Happiness. Smoke on people! Smoking Barney

Serious kerstboom

Zoals jullie weten was Barney niet de enige prijswinnaar van de Serious Happiness zaden. Ook N. heeft 10 zaden mogen ontvangen. Hij heeft wat problemen met zijn computer, maar zeker niet met zijn kweek, kijk maar naar deze prachtige kerstboom, hij staat pas sinds een week of twee mooi in de bloei, dus dat beloofd wat voor de eindfase! N. laat ons verder weten echt supercontent met de zaden te zijn.

20150215_100300-1

20150215_100549

 

Groetjes van SmokingBarney en N.!

(advertenties)