(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Master Kroblo heeft echte groene vingers, zijn Mega’s zijn beland in week 5 van de bloei en gingen van een paar eerste kleine topjes, in een week tijd naar echte volwaardige toppen. Wat hij daarvoor gedaan heeft lees je natuurlijk zoals altijd in zijn update. 

Hallo medeliefhebbers van cannabis, mijn Mega’s zijn deze week inderdaad megaveel dikker geworden dan vorige week. Om je het verschil duidelijk te laten zien hier twee foto’s. De linker foto is zoals mijn wietplanten er vorige week nog bijstonden, de rechter is van nu. Een verschil van dag en nacht mag ik wel zeggen!

Vorige week ben ik begonnen met een bloeivoeding, eerst een lage dosering zodat ze er rustig aan kunnen wennen. Ik voer de dosering elke dag een beetje op met als resultaat dus veel dikkere toppen als vorige week! Uiteraard helpt de 1000 Watt lamp die ik boven de planten heb hangen ook mee aan dit resultaat, maar ik verbaas mezelf over het enorme verschil met vorige week. Dit is echt een bijzondere plant!

Uitschieter

Een van de Mega’s is trouwens pas echt een Megaplant. Deze was vorige week ook al wat groter dan de rest, maar is nu nog verder de lucht in geschoten en is ook qua dikte een stuk groter dan de rest. Het lijkt op een verschillend fenotype plant maar het gekke is dat hij op precies dezelfde plek in mijn tent staat, als waar bij de Strawberry’s eerder ook al een uitschieter stond. Ik vraag me af of het iets met het licht op die plek te maken heeft. De enorme strek duidt op weinig licht, maar dit verklaart niet dat de top ook een stuk dikker is. Wie het weet mag het zeggen, hier is een foto van de extreme uitschieter.

week 6-2

Ik schat nog een week of vier voor we de Mega’s kunnen gaan omhakken, maar natuurlijk vertel ik jullie volgende week weer de dames er dan bijstaan. Tot dan, groeten van Master Kroblo!

(advertenties)