(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Met deze update houdt Master Kroblo zich aan zijn woord want zoals beloofd hier de foto’s van zijn douchende dames. De Banana x Sour Secret planten waar we het uiteraard over hebben staan nu 12 dagen in hun grote 11-literpotten en waren hard aan een douchebeurt toe want ze begonnen al aardig te stinken.

Hallo cannabisvrienden, zoals ik vorige week vertelde heb ik de Banana x Sour Secret planten bevrijd van hun folies. De plantjes zijn nu groot genoeg om een schaduw op de aarde te werpen zodat de bovenlaag daarvan niet te snel uitdroogt. Dus konden de witte rokjes uit zodat ik de dames eens op een lekkere douchebeurt kon trakteren. Dit is trouwens niet de enige douchebeurt die ze zullen krijgen, vanaf nu zal ik ze namelijk om de dag onder de douche zetten.

P1170575 (Custom)

P1170585 (Custom)

Douchende Banana x Sour Secret dames, en één douchende banaan…

Sommige mensen zullen je vertellen dat de natte waterdruppeltjes op de bladeren als minivergrootglaasjes werken, en dat de bladeren zullen verbranden als het licht van de kweeklamp erop schijnt. Ook hoor je weleens dat je schimmel kunt krijgen door het water op de plantjes. Niet naar luisteren, want dat is allemaal onzin. In de natuur regent het ook weleens en niet voor niets. Bovendien is het water binnen een paar minuutjes alweer verdampt. De plantjes vinden het heerlijk om op deze manier water te krijgen, eerst gaan ze helemaal relaxed hangen en fijf minuten later staan ze alweer met hun bladeren omhoog, alsof ze staan te juichen van geluk.

P1170583 (Custom)

Heerlijke natte bananenwietplantjes, schoon en klaar voor de bloeifase

Vaste lezers weten het natuurlijk – ik had de planten de afgelopen 12 dagen geen druppel water gegeven en de potten voelden dan ook best licht aan. Maar aangezien de planten er uitstekend bijstaan kan ik alleen maar concluderen dat ze heel gezond zijn. Er zal ondertussen ook wel een mooi wortelstelsel ontstaan zijn onder de folies. Dat is prettig want de eerste week van de bloeifase is inmiddels aangebroken. Ik hoop binnen 14 dagen de eerste bloeihaartjes te zien, en als dat het geval is zien jullie het volgende week ook, tot dan!

Master Kroblo

(advertentie)