(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Barney is verrukt want na twee kweekrondes kon hij deze week eindelijk de zoete vruchten van zijn noeste arbeid plukken en zijn eigen MC White Kush wiet roken. Het resulteerde in deze extra stonede update, inclusief rookverslag. 

Hallo cannabisvrienden en vriendinnen. Ik zit zo stoned als een garnaal achter mijn PC deze keer. Knetter, maar klaar voor een nieuwe update. En ja, ik ben zo stoned geworden van mijn eigen wietsoort! Hij smaakt me supergoed, al kan ik de smaak nog niet echt omschrijven. Ik proef een beetje haze en toch ook wat Kush. Het heeft een vreemd aantrekkelijk effect op me, ik heb sinds twee dagen een paar kleine topjes droog, dus ik zit heerlijk te smullen, eigen wiet is toch goud waard.

ROOKFOTO

Eigen teelt is goud waard!

De geur is heel sterk, echt heel sterk en een beetje verleidelijk zelfs. Het doet de vraag rijzen: ‘waar komt die geur vandaan, en wat is het?’ Hèhè, vind ik wel leuk. Hij heeft zowel een beetje een bodystone en dan bedoel ik pijnverlichtend en ontspannend. Je krijgt ook een beetje een high je wordt wat lichter in je hoofd en je ziet meer. Ik heb heel wat klusjes, inventief opgelost de afgelopen dagen. Let op, dit is het rook verslag van de indica dominante toppen. De sativa dominante toppen die staan nog. Volgende week laat ik mooiere foto’s zien, want de mooiste zijn nog niet droog, dat heeft tijd nodig.

Afbloeien…

Ja, ze staan nog, de laatste MC White Kush toppen. Het zijn er een stuk of vijf en een x-aantal kleintjes. Ze krijgen alleen maar water en heel weinig. Het spoelen heb ik al twee weken gedaan dus dat is niet meer nodig. Ze krijgen nu net genoeg om niet uit te drogen. Ik denk dat ze deze week omgaan en dan ga ik mijn tent aanpassen voor een extra project waarin de Cheese de hoofdrol in speelt. Maar daarover met een paar maanden meer…

Le fromage

Met de Cheese dames van Spliff Seeds gaat het weer helemaal goed na het verpotten van vorige week. Hier en daar nog een geel vlekje, maar alles is bijgetrokken. Ze zijn nu zo groot dat ze zeker meteen in bloei kunnen. Ze zijn alle vier getopt en hebben een hoop vertakkingen.

DSC_1104 (Custom)

DSC_1108 (Custom)

Ik mag van G-Tools een Azerwing reflector en nieuwe reflectieplaten testen. Deze spullen, in combinatie met de potente Cheesedames zou een extra grote oogst moeten opleveren. Tevens zorgt de kap voor energie besparing en wordt het als het goed is minder warm. Ik ben erg benieuwd naar de producten en zal er tijdens de test het een en ander over vertellen. Ik hoop natuurlijk op dames waarvan de toppen superdik potent en groot zijn. Haha, ik heb er zin in! Ik wens jullie nog een fijne week toe en zeg zoals altijd: Smoke On!

Barney Green

(advertenties)