(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Mauro, de enige en echte baas van The Stoned Society neemt een kleine adempauze na Cannabis Bevrijdingsdag. Maar die is er eigenlijk alleen maar om nieuwe (reis)plannen te gaan maken voor deze zomer en herfst. Twee jaargetijden die bol staan van de cannabis evenementen en festivals…

Nu Cannabis Bevrijdingsdag achter de rug is, begint voor mij eigenlijk de zomer. Aanstaande weekend vieren we eerst nog even het crewfeest, maar daarna is het toch echt zover. Zelf probeer ik de laatste paar weken vooral de zonnige temperaturen draagbaar te maken door verkoeling op te zoeken. Nu er weer enige rust in mijn hoofd is, kan er vooruit worden geblikt op de rest van het jaar.

Festivals

De agenda voor de zomer en herfst kan weer worden volgepland… [foto: CreativeFireStock/Shutterstock]

Allereerst komt voornamelijk het festivalseizoen voor mij. Vanavond gaan we nog een keer naar binnen voor Lee Scratch Perry en de Mad Professor in Eindhoven. Daarna wordt het een reeks festivals die ik op dit moment nog een beetje aan het uitzoeken ben. Een is wel al zeker: van 14 tot 17 juli ben ik op Space Safari te vinden in de Beekse Bergen. Daarna zijn er nog tal van Psytrance en gerelateerde festivals om uit te kiezen. Ik kreeg een emailtje van Ozora Festival dat de Pers Accreditatie is begonnen, maar al is het erg aanlokkend, dan nog weet ik niet zeker of die het wel gaat worden gezien de behoorlijke afstand. Anderzijds is het een zeer uitnodigend avontuur daarginds in de VS…

HomeGrown Cup

Met de hectiek van Cannabis Bevrijdingsdag achter ons (waar ik zelf niet echt van kon genieten dankzij een zelf geconstateerde lichte hersenschudding van het tegen de lage VIP tent aan te lopen met mijn hoofd), is er natuurlijk weer een zee van tijd om op tijd met de HomeGrown Cup voorbereidingen te beginnen. Daarvoor is het belangrijkste nog altijd de locatie, die lijkt te zijn gevonden. Wel verplaatst de datum daarmee naar twee weken eerder dan het weekend waarin we de afgelopen twee edities zaten, maar dat moet nog steeds genoeg tijd geven voor een aardige periode van drogen en curen.

Eind september vindt er ook een psychedelica conferentie plaats in Tsjechië: de International Transpersonal Conference. Hetzelfde weekend als de IACM Cannabinoid Medicine conferentie in Keulen

Ook is de reboot van ENCOD in volle gang en vergt het ook nog wel wat tijd. Zelf focus ik me vooral op de communicatie naar buiten te verbeteren en raadgeving te bieden bij funding mogelijkheden. Ook zijn er weer talloze events in de rest van het jaar waarop ENCOD (met al dan niet mezelf ook) aanwezig is. Begin september zou het best zomaar kunnen dat ik ben te vinden in Wenen voor de ICACO cannabis conferentie. Ook vindt diezelfde week het European Iboga Forum plaats dat – als ik daar toch ben – zeker de moeite waard is om ook eens te gaan bekijken.

Eind september vindt er ook een psychedelica conferentie plaats in Tsjechië: de International Transpersonal Conference. Hetzelfde weekend als de IACM Cannabinoid Medicine conferentie in Keulen. In november overweeg ik om voor het eerst Spannabis in Madrid aan te doen. Een stad en land die me prima liggen…

Cannabis News Network

Ook met Cannabis News Network blijven we hard aan de weg timmeren. Allereerst komen de opgenomen beelden van de Cannabis University op Cannabis Bevrijdingsdag binnen een week online. Ondertussen is de drijvende kracht achter Cannabis News Network, Steven Kompier, vertrokken naar Colombia om te gaan filmen.

Voor de rest probeer ik natuurlijk zo veel mogelijk aan The Stoned Society te werken en artikelen te publiceren, maar het belangrijkste is een bug eindelijk te fixen die me blijft achtervolgen (mocht iemand een 503 error kunnen oplossen, hoor ik het graag).

Een fijne zomer gewenst en natuurlijk probeer ik jullie om de twee weken hier op de hoogte te houden…

[openingsbeeld:  Humpback_Whale/Shutterstock]
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)