(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

En Barney? Die kweekte voort met zijn eigen MC White Kush planten. Nu ze verder in de bloeifase komen zie je steeds meer verschillen, het lijkt erop dat er 2 verschillende fenotypen zijn. Voor de volgende ronde zit er ook al wat in de spreekwoordelijke pan: Spliff’s Cheese.

Hallo cannabisvrienden en vriendinnen. Ik zit weer klaar voor een update, heb Amy Winehouse opstaan dit keer en natuurlijk hangt mijn joint zoals altijd op de lip. Ja, de MC White Kush gaat als een tierelier. Ik heb nu nog steeds het idee dat de dames stiekem nog een beetje groeien. Althans, het lijkt erop want wanneer ik kijk lijkt de afstand tot de lamp steeds kleiner te worden. En mijn lamp kan niet hoger helaas.

DSC_0879

Het verschil tussen de planten wordt ook steeds beter zichtbaar. Zoals je ziet is de ene top mooi gevuld en compact en de andere top luchtig en moet nog zeker een paar weken langer staan. Wat ook leuk is; ik heb twee weken geleden wat schudbladeren weggehaald en dat merk ik. Onderin komen nu allemaal nieuwe kleine blaadjes en topjes, dat is cool. Ik geef de meiden nog steeds voeding want heb nog lang niet het idee dat ze tegen het einde aanlopen. Ik ben wel tevreden over het verloop tot nu toe.

DSC_0884

Ik heb maandag een nieuw pakket voeding van Metrop gekregen en doordat ik al tegen het einde, qua voeding, aanloop denk ik dat ik het pakket voor de volgende ronde bewaar. De samenstelling van de voeding is ook wat aangepast en ben benieuwd naar het verschil tussen deze voeding en de vorige. De bloeivoeding heeft een andere naam gekregen en een andere dosering.

Spliff’s Cheese

DSC_0867

Zoals ik jullie vorige keer al heb verteld ben ik in mijn groeiruimte alvast het een en ander aan het voorbereiden voor de volgende ronde. Zo had ik alvast wat Cheese zaden laten ontkiemen. En ook de Cheese meiden zijn goed aan het ontwaken en komen mooi op. Ik heb de twee mooiste meisjes op de foto gezet en je ziet dat de ene groter is dan de andere, dat zal ik uitleggen.

DSC_0865

Wanneer ik de ontkiemde zaden in een potje stop zit het zadendopje er nog op en dat gaat langzaam open maar soms moet je de dames helpen dat dopje te verliezen. Dat doe ik door, wanneer ik denk dat het tijd is, het dopje met pincetten eraf te halen. Maar bij de kleine heb ik iets te hard in de stam geknepen met de pincet waardoor deze dame even wat tijd nodig had om te herstellen van mijn geklungel. Ik had ook tot voorkort nog maar twee kleine standaard pincetten. Ik heb nu vier mooie lange specialistische pincetten waar ik beter mee kan werken. Ja zoals ze zeggen: ‘goed gereedschap is het halve werk’, en ze hebben gelijk. Ik wens iedereen een fijne week toe, smoke on!

Barney

(advertenties)