(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Cheese van Spliff is een gestabiliseerde kruising tussen de geroemde Engelse Cheese en de alom bekende, stinkende Skunk #1. Dat leverde een indica dominante plant op met dikke toppen en een indringende geur en volle aardse smaak.

Inmiddels is de Cheese een stabiele hybride die je gerust een commercieel succes mag noemen. Ze bloeit in slechts 7 tot 8 weken af en levert bovengemiddelde oogsten af. Het THC percentage is potentieel hoog en haar Afghani genen maken haar tot een gewillige toppenfabriek. De soort is door haar korte bloeifase ook goed buiten te kweken waar ze aan het einde van november klaar is voor de oogst.

29051382614019265_bigOpbrengsten zijn zeer goed met deze stinkende kaasplant van Spliff 😉 Buiten kun je in de volle grond tussen de 3 en 400 gram per plant halen en binnen is een halve kilo per vierkante meter mogelijk, mits je haar van voldoende licht voorziet uiteraard. De planten hebben een korte en bossige structuur waardoor scroggen een fluitje van een cent wordt. De planten zijn zuinig in gebruik want ze houden van een gematigd dieet qua meststoffen.

Het Cheese-aroma is licht aanwezig en geeft een pittige nasmaak aan het doordringende aardse skunk aroma. De high maakt blij en heeft een duidelijke ontspannende uitwerking op het lichaam. Als medicijn is Spliff Cheese bijzonder geschikt als pijnbestrijder bij bijvoorbeeld arthritis, fibromyalgie en maandelijkse kramp bij vrouwen. Cheese helpt ook goed bij patiënten die te kampen hebben met slaapproblemen.

  • Soort: indica dominante (60%) hybride
  • Genotype: Skunk no.1,  (Afghani x Skunk no.1)
  • Bloeifase 7 tot 8 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Opbrengst: hoog
  • THC: gemiddeld tot hoog
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)