(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals wij in Nederland de Amnesia hebben en bijvoorbeeld de White Widow, zo hebben ze in Amerika hun eigen titanen als het om wietsoorten gaat. En laat 91 Krypt nou net een kruising der twee van deze Amerikaanse titanen zijn: Captain Krypt OG en Chem 91.

Zowel de Captain Krypt OG en de Chem 91 hebben een behoorlijke legendarische status. Tevens hangt er behoorlijk wat mystiek om de twee wietsoorten. Want zowel voor de Captain Krypt als de Chemdawg 91 geldt dat over de herkomst veel wordt gespeculeerd, maar niets eigenlijk zeker is. Captain Crypt is hoogstwaarschijnlijk een OG Kush variant.

Van de Chem 91 denken sommigen dat het een fenotype is van een kweker aan de oostkust van Amerika die Chemdawg als bijnaam heeft, maar anderen speculeren weer dat de soort afkomstig is van een inheemse Thaise soort. Weer anderen denken dat het een kruising is tussen een Chemdawg en een Skunk. Hoe het ook zij, de meeste versies van Chem 91 zijn sativa dominant, maar er zijn ook indica dominante versies.

Volgens DNA Genetics zelf is de F1 kruising – die overigens alleen als reguliere zaden te verkrijgen is – gewoonweg knettergek, zo hoog is het THC percentage. Nu weten we allemaal wel dat dit voor een deel natuurlijk licht overdreven is, maar meestal zit er wel een kern van genialiteit in de soorten van DNA dus de soort zal ongetwijfeld een enorme hoeveelheid THC herbergen.

De F1 kruising is zoals gezegd alleen als regulier zaad verkrijgbaar en is er ook maar in een gelimiteerde oplage, waarmee DNA de mystieke factor van haar ouders ook weer bij deze 91 Krypt inbrengt zou je kunnen zeggen. Ben je op zoek een unieke indica dominante THC-knaller met een mysterieus vleugje, dan is 91 Krypt je wietsoort. De bloeitijd is 9 tot 10 weken, maar dan heb je ook wat, kijk maar!

TKC-H14-3-of-7

Veel THC op deze 91 Krypt, klik vooral op de plaatjes voor een vergroting!

  • Soort: indica dominante (80%) F1 hybride
  • Genotype: Chem 91′, Captain Krypt OG
  • Bloeitijd: 9-10 weken
  • Geslacht: regulier
  • THC: extraam hoog
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
  • Verkrijgbaar bij: Grow Your Own
(advertenties)