(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Je kunt het geen autoflower wietsoort noemen deze Fast White Musk, maar als je wil kan ze wel net zo snel klaar zijn voor de oogst. Het bloeien gaat bij snelle soorten zoals deze dus niet automatisch, maar komt wel razendsnel op gang en duurt ook niet lang.

Het leuke van snelle bloeiers is dat ze enorm snel klaar kunnen zijn voor de oogst, maar wel zelf in de hand hebt hoe lang je ze laat voorgroeien. Wie dus heel snelle rondes wil draaien in een sea of green opstelling, kan dat met deze soorten goed voor elkaar krijgen. Aan de andere kant van de zelfvoorzienende hobbyist de planten ook lekker groot laten worden voor een tentje vol toppen van een klein aantal planten.

Fast White Musk is een snellere versie van een nog vrij onbekende witte wietsoort. De indica dominante snelbloeier heeft een bloemig en zoet parfumaroma, wat de naam van deze soort verklaart. De soort is vrij nieuw en volgens zadenwinkel Dutch Seeds Bank populair onder liefhebbers die van exclusieve smaken houden.

Snelle soorten zoals deze zijn eigenlijk altijd indica dominant en laten zich gemakkelijk kweken. De bloei komt zoals eerder aangegeven zeer snel op gang, wat het kweken ook bijzonder leuk maakt. Je ziet de toppen dagelijks groeien tot ze na 6 a 7 weken rijp zijn voor de oogst. Verwacht na het roken of verdampen een zwaar indica effect. Stoned en verdovend dus!

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: onbekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 6 – 7 weken
  • THC-percentage: hoog
  • Zadenbedrijf: DutchSeedsBank
(advertenties)