(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Deze Bud Babe smaakt niet naar ijsjes helaas, maar heeft wel een ontzettend mooie frosty look zoals Engelstalige cannabisliefhebbers dat zeggen. Ice toppen zien er uit of ze bevroren zijn maar het zijn natuurlijk plakkerige hars-, en geen ijskristallen die daarvoor zorgen.

De glinsterende wietsoort die Ice heet is voor 75 procent indica en produceert haar toppen ook als zodanig, in overvloed dus. Ze komt voort uit een goed bewaard gebleven Afghaan, een bijzondere Skunkplant, Northern Lights en een exotisch smakende Silver Haze. Door een zorgvuldige selectie op duizenden van deze planten uit te voeren werd een bijzondere balans gevonden en Ice geboren.

ice-gefeminiseerd-photoVanzelfsprekend heeft Ice toppen die aan het einde van de bloei vol groeien met een bovengemiddeld dikke laag spierwitte trichomen. De buds zijn dankzij de indica dominantie in deze plant compact en hard en hebben bovendien een uitstekende bloem-bladverhouding. Weinig blad en veel buds dus, waardoor het knippen van een volwassen Ice plant een fluitje van een cent is.

De Ice plant laat zich gemakkelijk kweken op alle mediums en biedt de binnenkweker de perfecte plant als het gaat om een combinatie tussen smaak en opbrengst. Voor de buitenteelt is de soort echter beter geschikt in een warm Middelandse Zeeklimaat.  Ice rook of damp is zoet en vol en heeft een sterk harsachtige smaak. Het effect is zwaar stoned met een lichamelijk ontspannen gevoel, precies wat je van een indica dominante soort als deze mag verwachten.

  • Soort: indica dominante hybride (75%)
  • Genotype: Afghaan, Skunk, Northern Lights, Silver Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: ontspanning, zware body-stone
  • Opbrengst: hoog
  • Bloei: 55-70 dagen
  • Zadenbedrijf: WeedSeedShop

 

(advertenties)