(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Kijk nou toch eens hoe gezellig het eruit ziet in de medicijnentent van Barney! Het lijkt wel een volkstuintje met die handgeschreven naamkaartjes in de ronde potten. De planten gaan weldra aan hun bloeifase beginnen want Barney heeft het dagelijke aantal licht uren teruggeschroefd naar 12…

Hallo lieve lezers!

Hier ben ik weer met een nieuwe update vanuit mijn medicijntentje met daarin de volgende dames: gefeminiseerde Sensi Skunk, Jack F1 van Spliff Seeds, Wilde Amnesia van een buddy en Medical Kush voor mijn vrienden die daar de pijn van hun reuma mee verlichten. Afgelopen woensdag heb ik de dames op een lichtregime van 12 uur licht en 12 uur donker gezet om de bloei aan te zwengelen.

Gelukkig ben ik er nu ook weer achter wie wie is in mijn tent (ik had de zaadjes per ongeluk door elkaar gehaald bij het ontkiemen). Er zit een groot verschil tussen de Sensi Skunk en de Jack F1. En wat is die skunk mooi! Een echte indica met veel vertakkingen. Ik heb de voeding aangepast en gecontroleerd om te kijken of het klopt wat de voedingshandleiding beweerd over de pH waarde in de grond (deze voeding dien je volgens de fabrikant BioBizz namelijk aan te maken met een pH waarde van 7,2 en deze trekt onder invloed van de grond dan bij naar een beter waarde van rond de 6). Ik heb het water na het toevoegen van de voeding gemeten en heb vier uur na het water geven de bodem gemeten en bij beiden was de pH wenselijk. Ik ben tevreden.

11029642_655933214513010_488411018_o

Ik ga volgende week dieven. Ik heb hier voor de zekerheid nog wat filmpjes op YouTube van bekeken en denk dat het wel goed gaat komen. Bij het verplaatsen van de potten is een van de Jack’s geknakt maar heb haar ondersteund en ga er vanuit dat dat weer helemaal goed komt. De dames kunnen aardig wat hebben en zijn dus een aanrader voor de beginner. Je begint de planten nu ook al aardig te ruiken trouwens, en het is een heerlijke geur. De Skunk staat er ook om bekend dat ze zo sterk ruikt dus dat belooft wat voor wanneer ze straks echt vol in bloei staat!

Ik wens jullie een fijne week toe en meld me volgende week weer voor hopelijk een geslaagd dief-verslag.

Barney

(advertentie)