(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We wisten niet dat Joss Stone een ganja girl was, maar aangezien ze Barney in de juiste stemming brengt met haar Sensimilla, moet dat haast wel. Gelukkig maar, want anders hadden we dit bloeiende verslag over de White Widow Automatic en Barney’s nieuwe kweekplannen misschien niet kunnen lezen.

Terwijl Joss Stone uit volle borst het nummer Sensimilla zingt steek ik mijn joint op en ben weer klaar om te berichten over de White Widow Automatic in mijn kweektent. De zes planten zijn vorige week begonnen met bloeien en het gaat de goede kant op.

Het is de tweede week sinds de planten met bloeien begonnen en de toppen beginnen zich nu echt goed te vormen. Zoals jullie weten zijn het autoflowers, dus ze staan nog steeds op 18 uur licht en 6 uur donker. Vandaar dat ik de C4 van Mills deze week zal verruilen voor de PK Booster om de bloei verder te stimuleren. Omdat een van de planten erg strekt, moest ik de lamp wat hoger ophangen. Gelukkig heb ik een Gorilla kweektent met een hoogte van 2 meter 40, dus ik heb ruimte zat in de hoogte.

De bloei draait duidelijk op volle toeren want overal zitten bloementjes. Ik denk dat het van de kant houden zijn vruchten afwerpt, want zelfs dicht bij de pot zitten bloemetjes. Het ziet er veelbelovend uit.

CBD kweekplannen

Tevens ben ik begonnen met het ontkiemen van de CBD Spliff Berry voor de ronde hierna. Ik doe dit als volgt: eerst maak ik een paar kleine potjes klaar. Ik vul ze met wat aarde en giet daar een beetje water met wat BioBizz Root Juice in. Dit is een wortelstimulator die er ook voor zorgt dat het bodemleven wordt geactiveerd.

Een dag later doe ik de zaden erin en dan wacht ik rustig af tot de plantjes zichzelf laten zien. De CBD Spliff Berry planten zullen gevoed worden met Plagron voeding. Ik ben nu al heel benieuwd naar de resultaten; heb veel goede verhalen gehoord over de Green Sensation. Dat is een bloeistimulator die voor grote buds en meer smaak zou moeten zorgen. Tijdens de kweek zal ik het gebruik van Green Sensation uiteraard verder toelichten.

Terug naar HPS

Aangezien we na de oogst van de lopende White Widow Automatic ronde alweer richting de herfst gaan, zal ik voor de CBD Spliff Berry ook mijn 600 Watt HPS zon weer van stal halen. Jazeker, mensen gebruiken nog steeds HPS lampen! Hoe goed de leds ook zijn, er zijn er maar weinig die zoveel kunnen produceren als een HPS.

Dit wil niet zeggen dat ik de led niet meer zal gebruiken want dat zou stom zijn. Het grote led voordeel is dat ze minder warmte en minder energie verbruiken. Voornamelijk in de zomer heb je hier veel profijt van. Omdat het in augustus en september nog behoorlijk warm kan zijn buiten, zal ik de Spliff Berry ’s nachts belichten en overdag in het donker laten staan. Door het dag- en nachtritme in de tent precies tegenovergesteld van het dag- en nachtritme buiten te plannnen, heb ik geen last van de buitentemperatuur wanneer de lampen branden.

Ik ben in me sas en roep Smoke on! Fijne week allemaal!
Barney Green.

(advertenties)