(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Barney heeft een prachtig rapport gekregen. Voor zijn CBD Medi Kush welteverstaan, die bleek namelijk een totaal van liefst 29,91 procent aan THC en CBD te bevatten, wat natuurlijk exceptioneel veel is. Zou de White Widow Automatic die hij nu kweekt dat ook halen?

Eric Clapton en Steve Winwood laten me horen hoe je een gitaar bespelen moet. Terwijl ik luister zit ik met een lekkere Night Queen joint op de lip klaar voor het verslag van de derde groeiweek van de White Widow Autoflowers van Spliff Seeds.

Het gaat nog altijd goed met de meiden; ze hebben een groeispurt achter de rug. Halverwege de week gingen ze ineens een stuk sneller en nu zijn ze al zo’n 35 centimeter hoog. Ik ben erg blij met wat ik nu in de Gorilla Grow tent zie gebeuren, al ging het eerder door de warmte niet helemaal lekker. De warmte van buiten maakte het ook binnen te heet, en dat heeft er voor gezorgd dat een aantal bladeren kapot zijn gegaan. Ze krulden op en stierven af. Het is heel jammer maar zo is moeder natuur.

Airco & en een goed rapport

De nieuwe bladeren hebben er gelukkig geen last meer van, want ik heb nu een eigen airco voor de dames. Zelf gemaakt van een oude koelbox en een hoop koelelementen, als je ook een airco wil maken; ik heb het in dit artikel beschreven voor CNNBS.

Ik heb trouwens ook het testrapport gehad van mijn CBD Medi Kush. Die heeft een 1:1 verhouding aan THC en CBD: 13,41% THC(a) en 13,31%CBD(a). Hieruit kan je opmaken dat het een zeer geschikte plant is voor medicinale doeleinden. Je zou er bijvoorbeeld olie van kunnen maken of medicinaal eten. Uit het testrapport kan je opmaken dat het biologisch is want er zijn geen sporen van verontreiniging gevonden in de CBD Medi Kush.

CBD Active Plus

Ik was van de week op de CNNBS redactie en kreeg daar voor het eerst een klein flesje CBD Active Plus olie. Ik heb dat vanmorgen gebruikt en het verlicht de spierpijn die ik van de medicijnen heb. Ik loop een stuk beter. Hier ga ik ook melding van maken bij mijn psychiater; die is daar zelf namelijk ook nieuwsgierig naar.

Ik ga de meiden vandaag voeden met Mills voeding. Ik heb namelijk te horen gekregen dat de planten die daar mee grootgebracht worden, een nóg lekkerder smaak en geur krijgen. Als het goed is gaan de dames aan het eind van deze week, begin volgende week vanzelf in de bloeifase. Alleen is het met autoflowers niet de bedoeling dat je ook de schakelklok op 12/12 zet; deze dames hebben tot aan het eind van de cyclus 18 uur licht nodig.

Propvol met toppen

De duur van de cyclus is dan ook veel korter dan bij een gewone cannabisplant. Die doen er van begin tot eind wel 16 tot 17 weken over en worden dan ook veel groter. Autoflowers zijn genetisch geprogrammeerd om snel in bloei te gaan en worden dus nooit zo heel erg groot, gemiddeld 60 tot 100 cm hoog. Toch zie ik vaak genoeg foto’s van autoflowers die echt propvol zitten met toppen en ook dik en compact, laten we hopen dat de mijne er straks ook zo bijstaan. Ik zeg: geniet van het weer maar vergeet je planten niet 😉 Smoke on!

Barney Green

(advertenties)