(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Soms sta je echt met de oren te flapperen als je leest hoe de politie meent te moeten handelen. Dat wij het als liefhebbers van de cannabisplant al niet makkelijk hebben is bekend, maar wat de flikken in Landgraaf dinsdag flikten… dat slaat echt helemaal nergens meer op!

Ontmantelen in Landgraaf

In het zuiden des lands houdt de politie bijzonder veel van het opruimen van wietkwekerijen. Een volstrekt zinloze bezigheid, maar goed het zal ook niet meevallen om echte misdaden op te lossen als je de godganse dag achter wiettelers moet aanhollen.

Afgelopen dinsdag waren de agenten in Landgraaf – bekend van Pinkpop zullen we maar zeggen – weer eens bezig met ‘ontmantelen van een kwekerij’ en wel in een woning in de wijk Abdissenbosch.

Dat is nog allemaal tot daaraantoe. Maar nou komt het, en we citeren even 1Limburg nu:

‘Toen de agenten de apparatuur en de planten uit het pand waren aan het slepen, zagen ze nog een paar wietplanten in de tuin van de buurman staan. Ook deze zijn in beslag genomen.’

‘Goed werk’

Wat een helden toch onze dienders, nietwaar? En ze zijn er ook nog eens bijzonder content mee dat ze en passant iemand even beroven van een paar buitenwietplantjes.

Lees maar eens wat een trotse politieagent Rene Heijen diezelfde dinsdag over deze gang van zaken twitterde (want daar hebben politiemensen immers ook alle tijd voor):

[openingsbeeld:  Jaaak/Shutterstock]

 

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)