(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vaste RollingStoned lezers vragen zich wellicht af wat er toch met Barney Green aan de hand is. Sinds zijn laatste update is hij namelijk al een tijdje van de radar verdwenen, zo lijkt het. Wees gerust, hij heeft geen politie-inval gehad. Wats dan wel keburt vertelt hij graag zelf.

Psychose

Hallo lieve lezer, ik zal maar meteen met de deur in huis vallen; ik heb een psychose gehad. Vandaar dat jullie mijn updates een paar weken hebben moeten missen. Ik zal er zo iets meer over vertellen, maar niet voor ik mijn verhaal zoals gebruikelijk start door te vertellen wat ik rook en luister. Op de lip ligt een CBD-rijke joint en uit de speakers klinkt de muziek van Steve Winwood en Eric Clapton. De ouderwetse Blues geeft goed het gevoel weer van de afgelopen tijd. Gelukkig gaat het nu weer beter, en ik vind dat jullie wel enige uitleg verdienen.

Voordat ik een paar weken terug in de tijd ga naar waar het misging, wil ik jullie eerst wat goed nieuws brengen. Ik ga binnenkort weer starten met een nieuwe ronde, met CBD-rijke cannabis van Serious Seeds. Deze keer wordt het – mede door mijn psychose – alleen wel een kleiner kweekje. Niet in de tent maar in een kast, en de 600 Watt HPS wordt vervangen door een fluorescente 200 Watt lamp.

14424095_1668998486750477_1360851780_o

De 200 Watt Starlight (T-Neon) ligt klaar voor een ronde met CBD-Chronic.

Geen pretje

Zoals jullie hebben kunnen lezen, wilde ik alleen nog op CBD-rijke wiet gaan vanwege mijn schizofrenie. Dat was, en is nog steeds een goed besluit, maar dan moet je ook over goede CBD-rijke wiet beschikken, zeker wanneer je zoals ik, stopt met de reguliere medicatie. Daar ging ik de fout in. Ik was namelijk al wel mijn reguliere medicatie aan het afbouwen, maar had nog niet de beschikking over de CBD Medi Kush aangezien ik die op dat moment nog aan het kweken was. Dit resulteerde erin dat ik psychotisch werd en das op zijn zachtst gezegd geen pretje.

Voor de meeste mensen is een psychose moeilijk te begrijpen en voor mij is het lastig uit te leggen. Ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik het ook niet graag doe. Je moet het zo zien; door de psychose is mijn doomdenken met me aan de haal gegaan. Hierdoor heb ik dagenlang in een nachtmerrie geleefd en dat is niet iets wat ik graag vertel. Ook met name voor de mensen die er bij betrokken raakten was het geen pretje. Gelukkig heb ik een goed medisch team om me heen die me opvingen toen het nodig was.

14466413_1668998493417143_200212282_o

De afzuiger en het filter komen bij deze kast aan de buitenkant, zodat ze binnen geen extra ruimte innemen.

Op dit moment zit ik jammer genoeg weer volop aan de medicatie. Ergens ben ik er wel blij om, al zou ik nog steeds het liefs door mama marihuana alleen behandeld willen worden. Ik ben nu bezig om aan de medicatie te wennen want ja, het heeft bijwerkingen zoals vermoeidheid en stijve spieren. Ik ben dus ook bezig om langzaam aan weer wat te gaan kweken, er worden op dit moment voorbereidingen getroffen om weer te beginnen maar dan in het klein. Het laatste kweek verslag van de CBD Medi Kush is mede door de psychose verloren gegaan en dat vind ik ook erg jammer. De planten zijn ook weggehaald helaas, ik heb gelukkig nog een paar zaadjes dus mettertijd doen we dat over.

CBD-Chronic

Binnenkort ga ik beginnen met het ombouwen van mijn droogkast, daar maak ik namelijk een kweekkast van. Het zonnetje dat daarin komt te hangen bestaat uit een Starlight reflector die een lichtbundel creëert van 200 Watt aan vier 55 Watt T-Neon (TL) lampen. Daaronder ga ik twee tot drie dames tot bloei laten komen. De soort is CBD-Chronic van Serious Seeds, een CBD-rijke variant van een van Serious’ grootste opbrengers, de legendarische Chronic. Deze soort heeft een CBD-percentage van ongeveer 7% in een één op één verhouding met THC. Serious heeft de soort gemaakt in samenwerking met CBD Crew om patiënten een soort te kunnen bieden die veel medicijn oplevert.

14446325_1668998483417144_340760064_o

Serious’ CBD-Chronic heeft een 1 op 1 verhouding aan CBD en THC en levert grote oogsten af.

Ik ga gebruik maken van de scrog techniek om te kijken hoeveel je uit de lichtbundel kunt halen qua grammen. De ruimte in de kast die daarvoor gebruik is precies een kwart van de oppervlakte van de tent. Ik zal foto’s maken van hoe ik dat ga doen, ik moet de ruimte optimaal gebruiken. De CBD-Chronic is een F1-hybride, ik ben erg benieuwd naar het effect van de vruchten van deze dame op mijn gestel. Binnenkort zal ik mij dus melden met een eerste bouwverslag van de kast, de foto’s die je hier ziet zijn nog van de kast zoals ik deze gebruikte om in voor te groeien.

Tot slot wil ik even gebruikmaken van de gelegenheid om iedereen bedanken voor de support die ik heb gekregen. Ik ben jullie daar erg dankbaar om, bedankt. Degenen over wie ik het heb weten zelf wie ik bedoel. Optimistisch gesteld als ik ben zeg ik dan ook als vanouds: smoke on!

Barney Green

(advertenties)