(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Buiten mag het kwik dan wel dik boven de 25 graden stijgen, in Barney’s medicijntent is de herfst alweer aangebroken en dat levert weer mooie plaatjes op!. De trips waar de planten aan het begin van de bloeifase last van hadden, lijkt helemaal verdwenen dus de planten maken zich op voor een dampende eindfase.

Zelfgedraaid

Yeah baby! De dokters hebben mijn rechterhand weer vrij gelaten! Oftewel het gips is eraf we kunnen weer volop rammen op het toetsenbord. Hè hè, dat werd tijd, weetje hoe irritant het is om je rechterhand te moeten missen? Ik heb me behoorlijk gehandicapt gevoeld, vooral toen ik geen joints meer kon draaien of als ik foto’s van mijn planten wilde nemen. Ik heb vandaag maar eens een internet radiozender opgezet genaamd Reggae 141. Dus vanuit de Bronx in New York vult het mijn huis met heerlijke relaxte Reggae. Met een heerlijke zelfgedraaide joint op de lip ga ik er voor.

CBD Medi Kush maakt mooie lang gerekte knuppeltoppen in deze zesde bloeiweek.

Respect!

We tellen week 6 van de bloei voor de CBD Medi Kush dames en ook al was ik vorige week niet zo goed gestemd, lijkt het erop dat er toch een mooie troostprijs vanaf gaat komen. Het zijn toch hele mooie toppen aan het worden, misschien zijn het niet van die joekels, maar ik ga er toch van glimlachen als ik ze zo zie. Mevrouw Cheese is minder goed gekleurd, veel gele bladeren en kleine toppen bovenin. Die lieve schat heeft een grote opdonder gehad van alles, maar maakt toch stug haar ronde af, respect!

DSC_1904

Deze Cheese had het zwaar te verduren, kennelijk houden trips meer van THC dan CBD…

Trips?

Ja, en dan de trips. Ik heb er geen een meer gezien. Dat kan komen omdat ik een nieuwe bril moet hebben, maar ik denk ook dat de roofwantsen zich heerlijk volgepropt hebben. Haha het is ze gegund 😉 Maar ik verander niet van de voorgenomen grote schoonmaak in de tent, voordat ik weer opnieuw ga ontkiemen. Ik wil voorkomen dat de nieuwe meiden met de zelfde shit te maken krijgen.

DSC_1899

De CBD Medi Kush is mooi gesuikerd met trichomen

Zweethut

Aangezien we week 7 in gaan hou ik op met voeden en ga rustig spoelen. Het is jullie misschien ook opgevallen dat het buiten lekker warm is… tenminste als afga op de kreet ‘Jézus wat is het heet!’, die ik hoor terwijl ik mijn hond aan het uitlaten ben. Ik moet zeggen, binnen hebben de dames er niet zo heel veel last van, al is mijn medicijntent nu wel net een zweethut. Ik hou ze natuurlijk wel goed vochtig en geef ze voor het licht aan gaat water en voordat het licht uit gaat geef ik ze nog een klein slokje. Ongeveer een vierde van wat ik normaal geef. Ja, ook planten zweten met warm weer dus dat kan je beter aanvullen.

DSC_1890

De toppen harden nu mooi uit, tijd om te spoelen…

Let wel op dat je ze niet teveel geeft want dan verzuip je ze en daar houden wietplanten niet van. De buitenplanten genieten volgens mij wel volop van dit weer. Als ik hier en daar zie hoe mooi buitenplanten kunnen worden! Ja die hebben de ruimte, ik heb weleens exemplaren gezien van 3+ meter hoog en je wil niet weten wat er van zo’n plant af kan komen! Ik ga mijn meiden een goede nacht wensen en jullie een heerlijke week. Smoke on!

(advertenties)