(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In de medicinale cannabistent van Barney Green wordt momenteel volop getript. Niet op een psychedelisch wietje helaas, maar het is meer een bad trip dankzij trips. Dat is een naar en hardnekkig beestje dat niet lijkt te willen verdwijnen. Logisch dat Barney vast vooruit blikt op nieuwe levens zonder trips.

Hallo cannabisvrienden en vriendinnen. Sade staat op, met haar ritmisch gerijm verzacht ze mijn pijn en met een MC White Kush joint op de lip ben ik klaar om jullie weer in te lichten over het leven in mijn medicijntent. Het is, in één woord bagger op het moment helaas.

Hier de Cheese, deze plant is het hardst te pakken genomen, de CBD Medi Kush doet het gelukkig beter

Trips

De trips leven nog steeds volop en dwingen me om na deze ronde drastische maatregelen te nemen, want ik zal ze uit mijn huis moeten krijgen. Normaal gesproken, als je er achter komt dat de trips de overhand krijgen haal je een kapmes door de tent en ga je spoelen en op naar de nieuwe ronde. Ja, maar als ik deze ronde uitzit heb ik de komende weken de gelegenheid om jullie te laten zien hoeveel schade de beestjes kunnen aanrichten. Dat is dan in mijn hoofd de enige positieve draai die ik aan deze situatie kan geven want verder is er niks positiefs aan.

CBD Medi Kush trekt zich niet heel veel aan van de tripsplaag en bloeit rustig verder

Bloeiweek #5

We zitten nu in week 5 van de bloei en de toppen zwellen mooi aan, dat wel. De CBD meiden zijn bezig om mooie lange hoofdtoppen te maken en ook onderin groeit er genoeg aan secundaire buds. Het feit dat er al een dame het veld heeft geruimd zorgt voor extra ruimte zodat het licht tot ver onderin komt. Mijn Cheese dame lijdt het hardst onder de trips en ik denk ook dat zij het einde niet gaat halen. Ze heeft ook nog maar weinig groene bladeren.

Hopelijk houden deze dames het nog een paar weken vol, de toppen ontwikkelen zich in ieder geval prima…

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Genoeg geklaagd, ik ga gewoon even over de volgende ronde beginnen. Ik ben namelijk van plan om twee CBD Medi Kush, twee Moonwalkers en twee Serious Happiness voor de volgende ronde te ontkiemen. De CBD Medi Kush verdient gewoon een nieuwe kans om te schitteren op de gevoelige beeldplaat. De Moonwalker is een nieuwe toevoeging op de menukaart van Spliff Seeds en de Serious Happiness is gewoon nostalgie. Deze zaden heb ik twee jaar geleden bij RollingStoned.nl gewonnen en dat zijn ook de eerste zaden waar ik een verslag over heb geschreven. En ik ben heel benieuwd hoe deze soort het onder mijn nieuwe lichtinstallatie zal doen.

10922052_630555010384164_236568138_n

Met deze Serious Happiness begon Barney’s avontuur op RollingStoned

Knipafval

Om te proberen te garanderen dat de volgende ronde beter gaat, ga ik pas ontkiemen als de tent leeg is en ik de gehele installatie heb kunnen reinigen met chloorwater. Uiteraard in de hoop dat de trips weg zullen blijven. Ik zal kijken of ik ook de kans krijg om zo’n etternek (trips) onder de microscoop te leggen en te filmen zodat jullie dat ook een keer kunnen zien, is misschien interessant. Wat mijn leven zonder medicijnen betreft, dat wordt nu ook wel even een uitdaging want ik denk dat ik niet veel ga oogsten van deze partij. Gelukkig kan ik nog aan wat restjes komen en daar kan ik ook genoeg THC en CBD uithalen om te gebruiken als medicijn.

Onder restjes versta ik alles wat overblijft na het knippen van de oogst. Aangezien we allemaal een mooi topje willen (waarom weet ik niet want je vermaalt het en rookt het op, dus who cares what it looks like, just smoke it) is er altijd genoeg afval zoals knipresten van de toppen maar ook bladeren zijn interessant want ik vermaal het en rook het op zodat ik aan me medicijn kom. Lekker is anders maar ik heb die keus niet en ik geef toch meer om functie dan om beauty. Ik wens jullie allemaal een fijne week toe. Smoke on!

(advertenties)