(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een onfortuinlijke valpartij zette onze vrolijke Barney deze week een paar dagen buiten spel. Hij brak daarbij zijn hand en dat maakt het draaien van een goede medicinale joint een stuk lastiger. En dat terwijl er in zijn medicijntent ook al een trips invasie had plaatsgevonden. Nou ja, het geluk is met de dommen zullen we maar zeggen…

Auw!

Hallo cannabisvrienden en vriendinnen, terwijl Jason Mraz deze keer mijn huiskamer met zijn healing music vult, spreek ik mijn update in. Hoezo spreek je je update in zul je wellicht denken, kun je niet meer tikken dan? Nee dus, ik ben van de week van mijn fiets gevallen en heb daarbij mijn hand gebroken. Nu is dat inspreken nog wel te doen, maar wat erger is; ik kan geen joints meer draaien dus ben ik afhankelijk van buren en vrienden voor mijn joints. Om toch zelf te kunnen draaien heb ik nu een jointroller geregeld, erg handig!

Nu is dat inspreken nog wel te doen, maar wat erger is; ik kan geen joints meer draaien

Ik hoop dat jullie de foto’s goed genoeg vinden want fotografen met een spiegelreflexcamera en slechts één hand is ook erg lastig kan ik jullie vertellen. Zo, genoeg geklaagd Barney – hoe gaat het met de planten? Wel, we zijn in de derde week van de bloei aanbeland en er zijn mooie bloemetjes aan het vormen. De bladeren zijn mooi van kleur maar helaas hebben de trips wel wat schade gemaakt. De dames ondervinden daar wel de nodige stress van heb ik het idee.

DSC_1816

De bloei aan de CBD Medi Kush zet natuurlijk gewoon door

Bad trips

Of de tripsen nu allemaal door de roofwants opgegeten zijn kan ik nog niet met zekerheid zeggen. Ik ben door mijn gebroken hand niet echt goed in staat om ze te kunnen controleren maar ik heb wel het idee dat ze weg zijn. Ik hoop het ook vurig want trips zijn echte rotzakken voor wietplanten, ze knagen in de bladeren en zuigen daar de sappen eruit. Er ontstaan dan wittige vlekjes op de bladeren waaraan je de aanwezigheid van de trips kunt herkennen. De beestjes doen het schijnbaar goed bij een lage luchtvochtigheid waar mijn bloeiende CBD Medi Kush dames ook wel van houden, dus dat komt niet echt goed uit.

DSC_1817

Als je goed kijkt zie je waar de trips is geweest

5 – 1 = 4

Vorige week heb ik jullie verteld dat één van de vier CBD Medi Kush planten een hermafrodiet bleek te zijn. Ik was toen nog optimistisch en wilde haar (of hem) castreren door alle mannelijke bloemen eruit te knippen. Dat is dus niet gelukt en bovendien een onbegonnen werk omdat er steeds weer nieuwe mannelijke bloemen bij zouden groeien. Goed, ik heb haar dus uit de tent gehaald en toen hadden we nog maar drie CBD Medi Kush planten over en nog één Cheese dame.

DSC_1815

Deze CBD Medi Kush dame wil heel graag omhoog zo te zien, haar bladeren richten zich bijna verticaal de lucht in

Scroggen

De Cheese dame heeft op dit moment extra mijn aandacht want die heeft het meeste last van de trips ondervonden. Haar bladeren onderin zijn afgestorven. Bovenin groeit het gelukkig gewoon lekker stug door dus er is absoluut nog hoop. Ik heb de voeding voor de dames dan ook aangepast zodat ze extra energie krijgen om de stress te verhelpen. Ik zal van de week mijn scrogrek boven de dames gaan ophangen zodat de toppen gesteund kunnen worden door het rek. Ik wens jullie verder allemaal fijne week toe en sluit zoals altijd weer af met smoke on!

Barney

(advertenties)