(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Medicinale cannabiskweker Barney kon na de afgelopen weken wel wat ‘zonneschijn’ gebruiken. Zelf brak hij zijn hand en zijn wietplanten hadden door een bezoek van trips ook niet veel geluk. Maar zoals hij zelf zegt, niets is eeuwig. De afgelopen week was dan ook een van herstel in zijn medicijntent en Barney gaat voor een stressvrije finale.

Hallo cannabisvrienden en wietvriendinnen, vrolijk in lichaam een geest is het tijd voor mijn wekelijkse kweekupdate. Ik wordt gestimuleerd door het opzwepende ritme van een cannabisbroeder genaamd Jamiroquai en heb natuurlijk weer een lekkere joint op me lip hangen. Ja, een gebroken hand das shit, nou dat valt reuze mee, ik heb mijn duim weer gipsvrij dus ik kan weer zelf joints draaien en dat scheelt een stuk voor het moraal! Je weet wat ze zeggen; na regen komt zonneschijn.

DSC_1832

Het komt aan deze top te zien, vast wel weer goed met de CBD-dames.

CBD-Herkansing

Alleen mijn dames hebben de stress wel geabsorbeerd volgens mij, in combinatie met de trips moeten ze wel knokken deze ronde. Daar baal ik natuurlijk best wel van zoals je zult begrijpen. Ik heb dan ook besloten om het hierna nog eens over te doen, dus de volgende ronde wordt er ook een met CBD Medi Kush. Ik zeg dit omdat deze ronde een moeilijke start heeft gehad en er een aantal dingen gewoon fout zijn gegaan. Als je dan een nieuwe wietsoort presenteert dan wil je natuurlijk ook graag dat het fantastisch gaat. Ja, het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen maakt, maar niets is eeuwig dus dit draait ook weer bij.

DSC_1836

De trichoom-productie draait op volle toeren.

Geen straf

De volgende ronde heeft naast de CBD Medi Kush ook twee mystery guests en welke dat zijn zeg ik natuurlijk niet, anders zijn het ook geen mystery guests meer. Je zult mijn kweekupdates dus moeten blijven volgen om je nieuwsgierigheid te stillen, maar dat zal voor de meeste RollingStoned lezers geen straf zijn lijkt me zo. De trips lijken verdwenen maar ik hou een slag om de arm dus blijf scherp opletten. Ze hebben echter wel redelijk veel schade aan het blad aangericht. De bladeren in de toppen zijn gelukkig wel vlekvrij dus ik heb goede hoop op herstel.

3 Hoofdtoppen

De temperatuur in de tent geeft ook geen problemen op het moment. Ik heb het nu aardig onder controle maar het moet natuurlijk niet weer tropisch worden want dat zal de zaken onaangenaam veranderen. Met de CBD Medi Kush dames gaat het mooi, er groeien al mooie bloemen in de toppen en het lijkt erop dat het drie mooie hoofdtoppen gaan worden en dat vindt ik eigenlijk wel het mooist om te fotograferen. Het is natuurlijk opbrengst verhogend als je gaat toppen en scoggen maar variatie doet eten, zeg ik dan.

DSC_1830

Barney heeft deze ronde niet gescrogt en gaat voor drie raketten van hoofdtoppen!

Cheese

Ik heb de voeding ook aangepast en dat heeft al wat effect. Ik heb de dames nu ook wat bloeistimulator en stressverlichter gegeven. Met de Cheese dame gaat het niet zo heel denderend en das wel jammer. Ik hoop dat ik haar nog een paar mooie laatste stressvrije weken kan geven. Ze heeft al wel een paar mooie bloemen die toch wel potent lijken dus ik ben erg benieuwd wat ze gaat doen. Wat ik al een paar keer gezegd heb en daar blijf ik bij; het zijn absolute vechters die zaden van Spliff. Ze laten zien dat wat er ook gebeurt, ze blijven vechten om je een paar mooie Buds te geven, zelfs bij een amateur als ikzelf.

De THC rijke Cheese heeft duidelijk de voorkeur van de trips gehad...

De THC rijke Cheese heeft duidelijk de voorkeur van de trips gehad…

Ook voor buitenkwekers lijkt het spreekwoord uit de kop van deze update, op te gaan. Ik geloof dat het weer wat beter gaat worden deze week, en zal voor duimen voor alle buitenwietplanten in Nederland en Vlaanderen. Kom op meiden en laat je door de prachtige zon verleiden tot het creëren van buiten-gewoon lekkere wiet! Ik wens iedereen een fijne week toe en roep zoals iedere week: smoke on!

(advertenties)